breaking news Νέο

Επιστροφή στην...3η του Σεπτέμβρη για τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιστροφή στην...3η του Σεπτέμβρη για τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιστροφή στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, για τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ! Με επιστολή που υπογράφει ο γραμματέας της, ο γνωστός καλλιτέχνης, Κώστας Καλδάρας, όχι προς τα μέλη του...ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, αλλά προς τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας, γίνονται αναφορές στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου, αλλά και στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Σημίτη. 

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η μεταρρύθμιση του Οικογενειακού Δικαίου με τους Ν. 1250/1982 και 1329/1983 της πρώτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με τους Ν. 3089/2002 (τεχνητή γονιμοποίηση), το Ν. 2447/1996 (δίκαιο υιοθεσίας) και τους Ν. 2521/1997, 2721/1999 και 2915/2001 αποτέλεσε μία εμβληματική και σημειολογική μεταρρύθμιση, η οποία υποδήλωνε το εκσυγχρονιστικό πρόσημο της ασκηθείσας πολιτικής. Η εκσυγχρονιστική αυτή λογική δεν αμφισβητήθηκε, διαχρονικά, από καμία Κυβέρνηση, μέχρι σήμερα», αναφέρει η πρόσκληση του κ. Καλδάρα, που προφανώς όμως δεν απευθύνεται στον κ. Καραβασίλη ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου! 

Αφού ακολουθεί επίθεση στο σχέδιο νόμου που φέρνει η ΝΔ, η επιστολή συνεχίζει:

«Το Νομοσχέδιο αποτελεί μία πρόκληση για τον κοινό νου, την κοινωνία και κυρίως το νομικό κόσμο, αφού εισάγει διατάξεις, οι οποίες όχι μόνο αποτελούν οπισθοδρόμηση από τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποίησαν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. υιοθεσίες) στο συγκεκριμένο νομοθετικό πεδίο, αλλά αντίκειται ακόμη και σε διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες έχει κυρώσει η χώρα μας».

Σημεία των καιρών, σοσιαλιστικών και εκσυγχρονιστικών, μάλλον, με το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να είναι ΕΔΩ! Ως η πολύφερνη νύφη, με σημαντική προίκα τον κεντρώο χώρο! Τώρα, αν ο Φώτης μετάσχει στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με πράσινη και κόκκινη γραβάτα, μάλλον δύσκολο το βλέπουμε!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής