breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Έτοιμοι για εξέγερση, σύντροφοι και συντρόφισσες, φανς του Γιασέρ Αραφάτ και του τρίτου δρόμου προς το σοσιαλισμό, του τιτανοτεράστιου ΑΝΔΡΕΑ.

 

Λέτε να έφαγαν τον Ανδρέα, όπως έφαγαν το Γιάσερ, οι «γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας», επειδή θα έφερναν πλούτη στο λαό τους; Πάντως σίγουρα ο Γιάσερ ήταν φαν της πλέριας δημοκρατίας. Μπορεί η Φατάχ να μας άφησε χρόνους και να ήρθε η Χαμάς στην Παλαιστίνη, αλλά η δημοκρατία, δημοκρατία.

 

Να φανταστείτε ότι στην Παλαιστίνη έχουν να γίνει εκλογές από το 2006. Όχι σαν τους φασίστες τους Ισραηλινούς, που και απλή αναλογική έχουν και στέλνουν τους πρωθυπουργούς τους φυλακή.

 

Βλέπετε στο Ισραήλ δεν ισχύει η ασυλία βουλευτών, υπουργών και πρωθυπουργών. Έκλεψες κύριε; Καταχράστηκες; Στη στενή με το Μένιο, να σου αρχίσει τις παραγγελιές με μέλι θυμαρίσιο και κριθαροκούλουρο από τη Μύκονο, να μη σε αφήσει σε χλωρό κλαρί.

 

Όχι ότι ο Γιασέρ καταχράστηκε χρήματα από το λαουτζίκο. Μπα, μόλις 10 εκ. ευρώ άφησε στη χήρα του τη Σούχα, με την οποία είχε διαφορά ηλικίας 35 χρόνια. 

 

Μεγαλύτερός της, έτσι; Όχι σαν το μπούφο το Μακρόν, που πήρε γυναίκα 35 χρόνια μεγαλύτερή του. Του Ανδρέα έμοιαζε ο Γιασέρ. Αλλιώς, αν δεν ταιριάζανε, πώς θα συμπεθεριάζανε, ντε.

 

Πού μείναμε; Στα πακέτα που άφησε ο μακαρίτης ο ηγέτης της PLO, στη Σούχα. Καλά τα 10 εκ. ευρώ μπροστάντζα, αλλά της έγραψε ο Γιασέρ και 1,2 εκατομμυριάκια για 9 χρόνια και 450 χιλιάρικα ισόβια το χρόνο. 

 

Και μετά λέμε για τον Ανδρέα, που το μόνο που άφησε στη Μιμή, ήταν ένα «κωλόσπιτο», που έλεγε και ο άλλος τιτανοτεράστιος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλας Γιαννόπουλος. 

 

Πού ρε να φτάσει ο Τσίπρας στο πολιτικό ύψος του Ανδρέα; Με κάτι Παπαγγελόπουλους, Παπάδες και Ζουράρηδες; Ρε από το ΠΑΣΟΚ πέρασε ο Τσουκάτος, ο Γιάννος, ο Άκης, ο Μένιος. Όλους με τα μικρά τους ξέραμε. Σιγά μην ασχολούνταν τότε ο Ανδρέας να κάνει δικό του κανάλι το ΠΑΣΟΚ. Αφού το ΠΑΣΟΚ ήταν η τηλεόραση και η τηλεόραση το ΠΑΣΟΚ.

 

Με τον ήλιο τον πράσινο άνοιγε η ΕΡΤ, με το καλημέρα ήλιε, έκλεινε.

 

Διότι μόνο το ΠΑΣΟΚ δίδαξε δημοκρατική δημοσιογραφία. Να, μα το μακαρίτη το, Μάκη Κουρή, ρε.

 

Για αυτό αφήστε κατά μέρος τον Αραφάτ και τον Ανδρέα και ετοιμαστείτε. Έρχεται η Μενεγάκη, για 87η χρονιά, στην τηλεόραση, αδέρφιααααα.

 

Βοήθειά μας.

 

Υ.Γ Αν θέλετε τηλέφωνο της Σούχα Αραφάτ για σύναψη αμοιβαίας υπόσχεσης γάμου, το δίνω. Μόνο με...μπαξίσι όμως!


Αραφάτ-σύζυγος
Μακρόν-σύζυγος
Λιάνη
Τσουκάτος
Μενεγάκη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής