breaking news Νέο

Τι έγινε στα 7 παιχνίδια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας το Σαββατοκύριακο

Τι έγινε στα 7 παιχνίδια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας το Σαββατοκύριακο

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε εύκολα στην έδρα του τον Κεραυνό Επισκοπής με 6-0 και σε συνδυασμό με το ρεπό της Νίκης Αγκαθιάς περασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δυο βαθμούς περισσότερους από την ομάδα της Αγκαθιάς, που πλέον περιορίζεται στην δεύτερη θέση. Ακολουθεί ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που επίσης φιλοδώρησε με πέντε τέρματα τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Εύκολο πέρασμα από το ΔΑΚ της Νάουσας του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας καθώς νίκησε 3-0 τον γηπεδούχο Αχιλλέα που προέρχονταν από ένα θετικό σερί ενω στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του ΓΑΣ Κοπανού και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος με 4-2 βελτιώνοντας έτσι την βαθμολογικ΄ξη του θέση. Πιο έμπειρη η Ποντιακή Νεολαία Αράχου νίκησε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Διαβατού με 2-1, ενω το παιχνίδι στη Χαρίεσσα μεταξύ της γηπεδούχου ΑΕΧ και του Μακροχωρίου έληξε ισόπαλο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να δέχονται γο γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ενω η Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας στο γήπεδο της είχε ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα με 5-1.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια της Α1 Κατηγορίας της Ενωσης μας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία, όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην έδρα του κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπης, τον οποίο κέρδισε με 6-0 και σε συνδυασμό με το ρεπό της Νίκης Αγκαθιάς πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι όπως φανερώνει και το σκορ, ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος της γηπεδούχου ομάδας που προηγήθηκε στο σκορ στο 6’ με τον Αργυρόπουλο, ενω δέκα λεπτά αργότερα ο Καρατάσιος αγγιξε το 2-0, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κεραυνού.

Το 2-0 τελικά έγινε στο 22’ με κεφαλιά του Πετράϊ για να κλείσει το σκορ για το πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ του Θανάση Κίτσα στο 37’ και στο 43’.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τους Καρατάσιο στο 75’, ενω νωρίτερα στο 65’ ο Πετράϊ είχε δοκάρι και Φωτιάδη (77’) διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Ιασωνίδης - Γιαγκιζόγλου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 0-3

Ευκολο απόγευμα για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που κέρδισε στο ΔΑΚ της Νάουσας 3-0 τον Αχιλλέα Νάουσας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Φράγγη, ενω τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τεπετός έκανε το 0-2.

Ο Αχιλλέας μετά το 0-2 προσπάθησε να αντιδράσει δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενουμένων οι οποίοι πέτυχαν και ένα τρίτο τερμα στο 52’ με τον Τεπετό διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Παζαρτζικλής - Αργυρίου).

ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 5-1

Επιστροφή στις επιτυχίες με πανηγυρικό τρόπο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε εύκολα και με το ευρύ 5-1 τον Αρη Παλαιοχωρίου στο γήπεδό του.

Το Ροδοχώρι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Τενεκετζί με τον Πέτγαζλη να ζευγαρώνει τα τέρματά της ομάδας του στο 15’. Στο 25’ ο Αρης Παλαιοχωρίου μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Αναστάση και αυτό ηταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 50’ ο Ουέλιγκτον έκανε το 3-1 στο 60’ έγινε το 4-1 με σουτ του Φρέντι για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1 στο 75’ με γκολ του Μπουρδάνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας με βοηθούς τους Δεβετζίδη - Χαλατζιούκα.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΑΡΑΧΟΣ 1-2

Πιο αποτελεσματική η Ποντιακή Νεολαία Αράχου νίκησε εκτός έδρας με 1-2 τον Ατρόμητο Διαβατού και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε για την μετέπειτα νικήτρια μόλις στο 2’ με πέναλτι (χέρι Γιαννόπουλου) που εκτέλεσε εύστοχα ο Πέτκος και στο 36’ ο ίδιος παικτης έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέλαβε την υπεροχή όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα στο 77’ με τον Χατζηγεωργίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Γιάντσης - Χαραλαμπιδης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-2

Αφού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 χάρις στα τέρματα που πέτυχαν ο Ντέλλας στο 25’ με πέναλτι και ο Μποζίνης στο 44’ και στην επανάληψη πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 63’ (Ντέλλας πάλι με πέναλτι) και στο 68’ (Ιτσκάρας) ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε τελικά με 4-2 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για τον οποίο σκόραραν ο Λιάτσου (83’) και Παπαδίνας (85’).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-1

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι της ΑΕ Χαρίεσσας με την ομάδα του Μακροχωρίου που έγινε στην έδρα της πρώτης.

Το Μακροχώρι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα όμορφο γκολ του Γιώργου Τσακαλίδη, ενω θα μπορούσε αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ήταν πιο ψυχραιμοι να πάρουν προβάδισμα με περισσότερα τέρματα, καθώς σ’ αυτό το διάστημα δημιούργησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Από την δική της πλευρά η Χαρίεσσα στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ ομως το πέναλτι που κέρδισε σταμάτησε στα δοκάρια του Σημπρί.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίσει στο 89’ με κεφαλιά του Λύτη ύστερα από εκτελεση φαουλ του Τουμαρά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Μουσενίκας - Τράντου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής