breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Αγκαθιάς

Γ' Εθνική : Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Αγκαθιάς

Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των τριών εκπροσώπων της Ημαθίας στην Γ' Εθνική στην Κυριακάτικη 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Συγκεκριμένα η Νίκη Αγκαθιάς κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τον Εδεσσαϊκό, κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ενώ Τρίκαλα και ΠΑΟΚ γνώρισαν την ήττα, εκτός έδρας από την Θέρμη ο Μ. Αλέξανδρος και στο γήπεδό της η ομάδα της Αλέξανδρειας.

Στο ντέρμπι της κορυφής του 2ου ομίλου στο γήπεδο της Μηχανιώνας μεταξύ του Ποσειδώνα και της Θύελλας Σαρακηνών νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με 2-1, ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, του Μάκη Κατσαβάκη στα Γιαννιτσά, επί της ομώνυμης ομάδας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-3: Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Αγκαθιά νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον Εδεσσαϊκό και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ στο 6' με κοντινό πλασέ του Ζυγκερίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 25' έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 81' ο Παπαδόπουλος Ν.Κ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές. Στο 32' συγκεκριμένα αποβλήθηκε ο Πούπη του Εδεσσαϊκού και στο 85' ο Ντέλλας της Αγκαθιάς.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Αβραμίδης, Μαυρόπουλος, Μωυσίδης, Τζημογιάννης, Πούπης, Γιαννόπουλος (74' Φουδούλης), Μυλωνάς (46' Στογιαννίδης), Καραδήμος, Παπαστεργίου (74' Κεραμιδάς), Κατικαρίδης (57' Τσελεπής).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Π.Ν. (63' Ντέλας), Δήμου, Καγκελίδης, Ράδης, Ευθυμίου, Τερζής, Βασάρας, Καραγιάννης (7' Δημητριάδης), Μυλωνάς, Ζυγκερίδης (71' Παπαδόπουλος Κ.Ν.).

 

ΘΕΡΜΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0: Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Θέρμη έχασε 1-0 από τον Θερμαϊκό, έχοντας πάντως σοβαρά παράπονα από τον Χαλκιδιώτη διαιτητή Κόκκινο.

Το γκολ του αγώνα που έκρινε και το αποτέλεσμα σημειώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ, ενώ στο 2' και στο 65' ο Χαλκιδιώτης διαιτητής έκλεισε τα μάτια  όταν ανατράπηκαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Κίτσας και ο Λίτσι.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε όπως ήδη αναφέραμε στο 4' ο Μπικιάρης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΗ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης (80' Μαλλιώτας), Ράτζα, Τρόκας, Σιούτας (46' Κυριακίδης), Μπαλικτσής, Πασιαρδής, Χαραλαμπίδης (80' Ζλατίντσης), Μπατακόιας, Μπικιάρης Ν. (46' Χατζηιγνατιάδης), Κράββαρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Χατζόπουλος Ν., Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (60' Λίτσι), Δελιόπουλος (46' Περπερίδης), Κοπάτσι Αλεξ. (82' Κατράνας), Κοπάτσι Αλντι (70' Κέλο), Κίτσας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΠΛΑΓΙΑ 1-6: Βαριά ήττα γνώρισε στην έδρα του ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από την Πλαγιά Κιλκίς. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους.

Στο σκορ προηγήθηκε η Πλαγιά στο 4' με τον Στεφανίδη, με τον Αργυρόπουλο στο 17' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Στεφανίδης ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 38' ο Κ. Παπαδόπουλος έκανε το 1-3. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Γρηγοριάδη στο 56', Στεφανίδη στο 58' και Μπελίτσα (71' διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Ευαγγελόπουλος, Κολίτσης, Βασιλείου (60' Κίτσας Χρ.), Θεοδώρου (46' Πετάι), Ζωγράφος (58' Λίπε), Μαργαρίτης, Πέτκος (60' Μελάς), Μπουρδάνος (58' Χερίδης), Χασιώτης, Αργυρόπουλος, Μπεκτάς.

ΠΛΑΓΙΑ: Τριανταφυλλίδης Ιππ., Ορφανίδης (63' Χουρουζίδης), Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης (60' Παπαδόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Τ., Μπελίτσας, Στεφανίδης (63' Ιωαννίδης), Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης (69' Αμαλίδης), Παρπουτσής (60' Γρηγοριάδης Αλ.).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2ου ομίλου)

(11η αγωνιστική)

Εδεσσαϊκός – Αγκαθιά    0-3

Θέρμη – Τρίκαλα   1-0

ΠΑΟΚ Αλ. - Πλαγιά       1-6

Κουφάλια – Αετός – Βαρβάρας     1-1

Μηχανιώνα – Σαρακηνοί       2-1

Ν. Καλλικράτεια – Εθνικός Γιαν.   4-3

Α.Σ. Γιαννιτσά – Αγρ. Αστέρας      1-2

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        βαθ.

  1. Μηχανιώνα     25
  2. Σαρακηνοί      23
  3. Αγρ. Αστέρας  22
  4. Θέρμη     22
  5. Α.Σ. Γιαννιτσά        16
  6. Πλαγιά    15
  7. Μακεδονικός   15
  8. Τρίκαλα  14
  9. Εδεσσαϊκός     14
  10. Ν. Καλλικράτεια     11
  11. Αγκαθιά  10
  12. Εθνικός Γιαν.  10
  13. Αετός Βαρβάρας    8
  14. Κουφάλια        7
  15. ΠΑΟΚ Αλεξ.   1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής