breaking news Νέο

Football League : «Έπιασε» πάλι κορυφή η ΒΕΡΟΙΑ

  • Football League : «Έπιασε» πάλι κορυφή η ΒΕΡΟΙΑ
  • Football League : «Έπιασε» πάλι κορυφή η ΒΕΡΟΙΑ
  • Football League : «Έπιασε» πάλι κορυφή η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ ξεπέρασε, δίχως βαθμολογικές απώλειες και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα της Καβάλας στην έδρα της, από τον Απόλλωνα Πόντου, σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Έξι αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League και το τοπίο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου, δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει. ΒΕΡΟΙΑ, Καβάλα και Πανσερραϊκός  είναι οι «μνηστήρες» των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, με την ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη στιγμή, να έχει δύο και πέντε βαθμούς περισσότερους αντίστοιχα από τους συνδιεκδικητές της, οι οποίοι πάντως έχουν από έναν αγώνα λιγότερο, με τον ίδιο αντίπαλο, τον Θεσπρωτό που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Το 3-0, με το οποίο κέρδισε την Κυριακή το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ, τον αντίπαλό της στο Δημοτικό Στάδιο, θεωρούμε ότι αντικατοπτρίζει και την πραγματική διαφορά των δύο αντιπάλων στον συγκεκριμένο αγώνα. Η ΒΕΡΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πέτυχε και τα τρία τέρματά της, πραγματοποίησε την πιο μεστή, εντός έδρας, φετινή της εμφάνισή της, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Όχι βέβαια ότι ήταν κακή στο πρώτο μισό του αγώνα. Απλά κάτι της έλειπε. Ίσως η τελική πάσα, καθώς ενώ δημιουργούσε με τις επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή, την αίσθηση ότι έρχεται το γκολ την τελευταία στιγμή κάτι στράβωνε και η προσπάθεια έμενε ημιτελής, ενώ σε έναν ακόμη αγώνα δεν της έλειπε η άτυχη στιγμή, όταν στο 18' ύστερα από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το μέσα μέρος της δεξιάς κάθετης δοκού της εστίας του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, κύλησε παράλληλα πάνω στην γραμμή του τέρματος και κατέληξε στην αγκαλιά του Ξενοδόχωφ που βρίσκονταν εκτός φάσης!!!

Προηγουμένως η ΒΕΡΟΙΑ είχε καταγράψει μια ακόμη καλή ευκαιρία. Στο 3' με τον Πόζογλου να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, να του γίνεται φάουλ, αυτός να μένει όρθιος, στη συνέχεια να κάνει το πλασέ που όμως ήταν αδύνατο και δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ βρήκε ένα γρήγορο γκολ και αυτό άλλαξε την ψυχολογία των παικτών της και φυσικά και την εικόνα του παιχνιδιού. Δίχως την πίεση του γκολ πλέον οι Βεροιώτες ποδοσφαιριστές έγιναν πιο ουσιώδεις και κατάφεραν μέσα σε είκοσι λεπτά από το 49' που πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα μέχρι το 76' που ήρθε και το δεύτερο να αγγίξουν άλλες τέσσεις φορές το γκολ.

Στο 49' έγινε το 1-0 με τον Πόζογλου να βγάζει την παράλληλα συρτή σέντρα και τον Καραγιάννη στο δεύτερο δοκάρι από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 59' δεύτερο δοκάρι για την ΒΕΡΟΙΑ με τον Πόζογλου αυτή τη φορά να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να βρίσκει το εσωτερικό της αριστερής κάθετης δοκού και στη συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Στο 61' ο Πόζογλου, που ήταν ο δημιουργός των περισσότερων ευκαιριών της ομάδας του να εκτελεί κόρνερ, η μπάλα να περνά μπροστά από τους Πασά, Βεργώνη και Σκόνδρα, δίχως κάποιος από τους τρεις να καταφέρει να την σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 64' σέντρα του Οικονόμου ο Λουκίνας στο τσαφ απέναντι από τα αντίπαλα δίχτυα δεν προλαβαίνει να την σπρώξει με το κεφάλι στην άδεια εστία.

Στο 68' σέντρα από δεξιά του Μπουκουβάλα, ο Πόζογλου στο δεύτερο δοκάρι κάνει το σουτ, δεν βάζει όμως σωστά το κορμί του και η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 76' η ΒΕΡΟΙΑ ζευγαρώνει τα τέρματά της με τον Λουκίνα να βγαίνει ύστερα από κάθετη πάσα του Πασά απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανάμεσα από δύο αντιπάλους με συρτό σουτ νικάει τον Ξενοδόχωφ και γράφει το 2-0. Και στο 83' ο ίδιος παίκτης (Λουκίνας) με τον ίδιο τρόπο, βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ύστερα από κάθετη πάσα του Μπουκουβάλα, βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νταούλας από την Δυτική Αττική, με βοηθούς τους Δημόπουλο από την Φλώρινα και τον Μάνο από την Λάρισα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81' Παπαχρήστος), Μαραγκός, Σκόνδρας, Βεργώνης (81' Μουχάλης), Μπλέτσας (63' Οικονόμου), Καραγιάννης (63' Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86' Τασιόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχωφ, Μπουτζίκος, Βασιλούδης, Βουκελάτος (59' Νικλητσιώτης), Γιαννίτσης, Κολέγα (46' Ρόκος), Φιλίποβιτς, Παπαδημητρίου (73' Ντούριτς), Παπακώστας (50' Πέλκας), Γκιράτα (67' Πατρώνης), Κόλα.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(12η αγωνιστική)

ΒΕΡΟΙΑ – Ολυμπιακός Β.      3-0

ΑΕΠ Κοζάνης – Αριδαία        0-0

Θεσπρωτός – Πιερικός   0-2

Καβάλα – Απόλλων Π.   0-1

Πανσερραϊκός – Τρίγλια        1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. ΒΕΡΟΙΑ  17-2 27
  2. Καβάλα   22-9 25
  3. Πανσερραϊκός 15-6 22
  4. Πιερικός  14-12       20
  5. Ολυμπιακός Β.        11-13       16
  6. Αριδαία   13-14       13
  7. Τρίγλια    6-10 12
  8. Θεσπρωτός     6-9   11
  9. Απόλλων Π.    7-16 8
  10. ΑΕΠ Κοζάνης 4-24 4

Σημ.: Η Καβάλα, ο Πανσερραϊκός, ο Απόλλων Πόντου, έχουν από έναν αγώνα λιγότερο και ο Θεσπρωτός τρεις


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής