breaking news Νέο

Εκλογές στην ΕΠΣ Ημαθίας : Επανεξελέγη ο Στέργιος Μουρτζίλας

Εκλογές στην ΕΠΣ Ημαθίας : Επανεξελέγη ο Στέργιος Μουρτζίλας

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, στο ξενοδοχείο «ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ», πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ Ημαθίας, για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Όπως είναι γνωστό η Γενική Συνέλευση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου του 2021, διεκόπη όμως πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, που ίσχυαν εκείνη την περίοδο.

Η διαδικασία ξεκίνησε από το σημείο που είχε διακοπεί, με παρόντα και τα 30 μέλη – Ερασιτεχνικά Σωματεία, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως και στην πρώτη Γενική Συνέλευση που διεκόπη, διεκδίκησαν ο πρόεδρός της τα τελευταία δύο χρόνια Στέργιος Μουρτζίλας και το μέλος του Δ.Σ. Αβραάμ Παναγιωτίδης, με τον πρώτο να επανεξελέγεται με συντριπτική πλειοψηφία (23 έναντι 7 του Παναγιωτίδη).

Τα 11 μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας 4ετούς θητείας είναι:

Μουρτζίλας Στέργιος

Παπαδόπουλος Βασίλειος 18 ψήφους

Μουχτάρης Χρήστος 17 ψήφους

Τσαλίλης Δημήτρης 16 ψήφους

Μπιτέρνας Αλέκος 15 ψήφους

Καλαϊτζίδης Ανδρέας 15 ψήφους

Μωκίου Βασιλική 14 ψήφους

Μαστροδήμος Κων/νος 14 ψήφους

Μηνάς Γιάννης 14 ψήφους

Ματσούκας Δημήτρης 14 ψήφους

Κολοσόπουλος Αργύρης 12 ψήφους

Ο Αδαμίδης Π. πήρε επίσης 12 ψήφους όσους και ο Κολοσόπουλος με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των δύο για την ενδέκατη θέση στο Δ.Σ., με τον δεύτερο να ευνοείται και τον Αδαμίδη να παίρνει την πρώτη θέση των αναπληρωματικών.

Πρώτος σε αριθμό ψήφων αναδείχθηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, με 18 ψήφους, ενώ για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας μετέχει και γυναίκα, η Μωκίου Βασιλική που έλαβε 14 ψήφους.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία, παρότι ήταν υποψήφιος, από το νέο Δ.Σ., του Γενικού Γραμματέα τα τελευταία δύο χρόνια, Ποζιάδη, (είχε αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Κοσκερίδη μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Βασίλη Φωτιάδη). Ο Ποζιάδης έλαβε 4 ψήφους.

Επίσης ο υποψήφιος για την προεδρία Αβραάμ Παναγιωτίδης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διοίκησης.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει αύριο Πέμπτη στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης, για την απονομή των αξιωμάτων.

Αναπληρωματικά μέλη κατά σειρά προτεραιότητας εξελέγησαν οι:

Αδαμίδης 12

Χατζηδήμος 11

Σαρηκυριακίδης 10

Κουπίδης 10

Καραβάδες 9

Παπαρέντης 9

Γερουλίδης 6

Καζίλης 5

Ποζιάδης 4

Παπαδόπουλος Σ. 4

Λιθόπουλος 3

Θεοδωρίδης 2

Για την εξελεγκτική επιτροπή επελέγησαν ο Νικολόπουλος με 23 ψήφους, ο Δασκαλάκης με 18 και ο Γεωργιάδης με 16.

Αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ο Κιτσάς με 9 ψήφους, ο Κουζιώρτης επίσης με 9 ψήφους και ο Σταφυλλίδης με 7 ψήφους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής