breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά όλα γίνονται σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή, σύντροφοι του ΛΑ.Ο.Σ «χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη» και του ΣΥΡΙΖΑ. Αδέρφια Άδωνις και Καρανίκας, με το δεύτερο να δίνει συνέντευξη στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που έχει δώρα κάθε Κυριακή σημαίες εθνικοφρόνων.

 

Ρε μπας και πήγαν σε κανά εργοστάσιο και αντί για φαρμακευτική κάνναβη δοκίμασαν κανά τρίφυλλο, ακατέργαστο; Δεν εξηγείται αλλιώς.

 

Άδωνις και Καρανίκας. Το δίδυμο της ψυχεδέλειας. Άντε και εις ανώτερα, αδέρφια. Κανά LSD, καμιά μεσκαλίνη, καμιά πίπα της ειρήνης, να βλέπετε το τσεκούρι του Βορίδη ως άροτρο στα κολχόζ του Στάλιν.

 

Θα μου πείτε, εδώ ο Ανδρέας από το «Εφιάλτη» και τον «αποστάτη» που αποκαλούσε το Μητσοτάκη, άρχισε τα «Κώστα μου» και πήρε τα «Ανδρέα μου», από το μπαμπά του Κούλη.

 

Ενώ όμως παλιοί ορκισμένοι εχθροί φιλιούνται στο στόμα, έχουμε και παλιούς φίλους που έβγαλαν μαχαίρια, σφυριά και δρεπάνια, στο όνομα της πρώτης φοράς αριστεράς.

 

Πού είναι οι παλιές, καλές, εποχές, που ο Καλογρίτσας με κομοδινί μούσι και μαλλί, έβγαινε, αλά μπρατσέτα, με το Νικολάκη τον Παππά, ετοιμάζοντας το κανάλι της «αλλαγής». 

 

Της ιμιτασιόν βέβαια, γιατί μία ήταν η Αλλαγή, του Ανδρέα του. Και ένα το κανάλι της. Του Κουρή.

 

Και εκεί που μπήκαν μέσα με ταπεράκια φαγιά, κουβέρτες και γυλιό στην πλάτη, για ένα 48ωρο, για να χτυπήσουν τις τηλεοπτικές άδειες, στο όνομα της αριστεράς, για να έχουμε ρε φίλε και εμείς ένα κανάλι με Καψώχα και Ακριβοπούλου, που ολημερίς θα μας έδειχναν Παπαγγελόπουλο, Πολάκη και Τασία να φτιάχνει γεμιστά, πάπαλα η άδεια.

 

Και ο Σωτήρης και η Κατερίνα βολεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέκση για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο κόμμα (όχι αυτό δεν είναι ένα είναι το κόμμα) στο γραφείο τύπου στη Βουλή, ο Καλογρίτσας και τα έργα έχασε και τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη πήγαν περίπατο, αφού τα έφαγαν για ένα κομμάτι ψωμί οι μνηστήρες της Πηνελόπης.

 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι αυτοί δεν πιάνουν μία, μπροστά στον Ταγίπ. Ο οποίος πρέπει να παίρνει χασίς πρώτης ποιότητας. Αλλιώς δεν εξηγείται η συνεχής επίθεσή του στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ως γνωστόν, στο Αμέρικα, ο πρόεδρος αργεί, αλλά δεν λησμονεί.

 

Δεν τον βλέπω καλά τον Ερντογάν. Σύντομα θα είναι είτε φυλακή, είτε στο χώμα, να αναμένει τον παράδεισο με τα ατζέμ πιλάφια και τα ουρί. Πάντως δύσκολα θα έχει κοντά του την Εμινέ, η οποία τον βαρέθηκε για τις παλαβομάρες του, καρντάσια. Άφεριμ!


Γεωργιάδης
Μητσοτάκης-Παπανδρέου
Παππάς-Καλογρίτσας
Πολάκης
Ερντογάν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής