breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τέτοια συντροφική αγάπη, συντρόφισσες και σύντροφοι, είχα να συναντήσω από την εποχή που του ΚΚΕ κατηγορούσε το Βελουχιώτη ως πράκτορα των Άγγλων.

Μπορεί στην περίπτωση Καλογρίτσα-ΣΥΡΙΖΑ να μη βγήκαν σφυριά και δρεπάνια, αλλά τα κουζινομάχαιρα της οικίας του κυρ Χρήστου, όπου, κατά δήλωσή του, κοιμόταν ο Νίκος Παππάς.

Ήταν οι εποχές, που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του, επειδή δεν πλήρωνε τις δόσεις και έτρεχε μαζί με το Λαφαζάνη ο κυρ Νίκος, φωνάζοντας το «κανένα σπίτι, στα χέρια τραπεζίτη».

Άσχετα αν μετά το Σεπτέμβριο του 2015 άρχισε να μας τη λέει στο καλαματιανό και το κανένα έγινε «καθένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Λέτε ρε σε καμιά 70αριά χρόνια να ξαναγαπηθούν; Όπως έκανε και το κόμμα, που ξανανέβασε το κάδρο του Άρη στον Περισσό, δίπλα σε αυτό του Στάλιν. Και ο Βελουχιώτης από «Μιζέριας» και δηλωσίας, έγινε ο Θανάσης Κλάρας, ο ήρωας του λαού.

Βέβαια το κόμμα γνωστό είναι ότι διεκδικεί το ρόλο του ψευδοπροφήτη, από τους ψεκασμένους, που διαβάζουν στα περιθωριακά sites ότι ο Λεβέντης θα γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της χώρας, αλλά όλα τα έχουμε συνηθίσει πια.

Τον Άδωνι να φιλάει το χέρι του Κωστάκη του Βούδα, ζεστό, ζεστό, μάλιστα, από το πολύ παίξιμο στο playstation στη Ραφήνα.

Ή το Μάκαρο το Βορίδη να προσκυνάει τους Ισραηλινούς, βάζοντας φωτιά στα μπατζάκια του παλιού του μέντορα, του Κώστα Πλεύρη.

Πολιτική είναι αυτή, ρε. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι ο Παππάς ζήτησε από τον Καλογρίτσα να ακουμπήσει τρία ζεστά και μετρητά μύρια, μέσω των Αράβων, για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανάλι.

Αφού είχε την ΕΡΤ, ρε, Τι τα ήθελε και άλλα έξοδα; Εδώ πληρώνονταν όλοι από το δημόσιο. Κακή ώρα η Ακριβοπούλου και ο Καψώχας, ντε.

Στο ΣΥΡΙΖΑ tv από πού θα έβρισκαν έσοδα; Εκτός και αν ο Κυριάκος ΕΛ Βελόπουλος αγόραζε τηλεοπτικό χρόνο και πουλούσε κηραλοιφές και τις γνήσιες επιστολές Παπαγγελόπουλου και του Παππά στον Καλογρίτσα.

Βέβαια υπήρχαν και οι εκπομπές με τοποθετήσεις προϊόντων. Να κάνει η Έφη η Αχτσιόγλου την παρουσιάστρια της ζώνης φιρτέχ, με την οποία θα έσφιγγες την κοιλιά σου, ξεχνώντας την πείνα σου από το 3ο μνημόνιο.

Και η Νοτοπούλου η Κάθριν θα διαφήμιζε τα Κέντρα Ομορφιάς Πρίνου, με τα υαλουρονικά οξέα και τις αλοιφές, που έκαναν αστέρια την Τασία με τα γεμιστά της.

Παρουσιαστή δε του δελτίου θα έβαζαν τον Παυλάρα τον Πολάκη. Τύφλα να είχε ο  Κουρής στο κανάλι 67. Να αρχίσει τα «βόδια, γουμάρια, γαϊδούρια, να ψοφήσει η δεξιά και η Νου Δου, μετά των συνοδοιπόρων αυτών».

Θα ήταν όντως μια ωραία ατμόσφαιρα. Κρίμα τελικά που την έκανε με ελαφρά ο Καλογρίτσας και χάσαμε το κανάλι. Κάντε υπομονή όμως. Στη δεύτερη φορά αριστερά, δεν θα υπάρχουν κανάλια επί γης και ο Πολάκης θα τα χώνει στον Κυριάκο, μαζί με τον Καρανίκα, λιβανίζοντας τον Άδωνι, από το διάστημα.

Η εκπομπή του μάλιστα θα ονομάζεται...χαμένοι στο διάστημα. Όβεεεερ.


Παππάς-Καλογρίτσας
Λαφαζάνης
Βορίδης
Αχτσιόγλου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής