breaking news Νέο

Επιτέλους Αγώνες!

Επιτέλους Αγώνες!

Γεμάτο αγωνιστική δράση, μετά την πολύμηνη καραντίνα, ήταν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαΐου για τους κολυμβητές-τριες της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ», που συμμετείχαν στους Μακεδονικούς αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι αγώνες, που διοργανώθηκαν κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτέλεσαν ένα καλό τεστ για τους 16 κολυμβητές-τριες της Κ.Α.Ν. , οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πετυχαίνοντας 52 νέα ατομικά ρεκόρ και 4 νέα ρεκόρ ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα θερινά πρωταθλήματα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν. Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε :  Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, αθλητές και μη. Η προσπάθεια των παιδιών να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων ήταν συγκινητική, μιας και νιώθαμε σαν ψάρια έξω από τη γυάλα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με  τη προετοιμασία των παιδιών από το άνοιγμα μέχρι σήμερα και ελπίζω να συνεχίσουμε υγιείς και με τους ίδιους ρυθμούς, η κανονικότητα να έρθει σύντομα και να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις ποτέ ξανά.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι εξής:

Μητσιάνης Κωνσταντίνος, Μουρατίδης Χρήστος, Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος, Σιπητάνου Αναστασία, Ρώσιος Παναγιώτης, Καραμπινέση Κωνσταντίνα, Σαμαράς Γιώργος, Μητσιάνης Χρήστος, Μουρατίδης Αλέξανδρος, Μλιάτσιου Στέλλα, Θωμαίδης Ρωμανός, Σιπήτανος Κωνσταντίνος, Γαλίτης Γιάννης, Μαυρίδου Χριστίνα, Σταμένου Παρασκευή, Καραγιάννη Κωνσταντίνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής