breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει με τη φωτιά!!

  • ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει με τη φωτιά!!
  • ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει με τη φωτιά!!
  • ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει με τη φωτιά!!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Football League και η ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζει να παίζει με την φωτιά, βάζοντας σε κίνδυνο τον φετινό της στόχο. Την περασμένη Κυριακή με έναν αντίπαλο, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία, τον Αλμωπό Αριδαίας, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 και να χάσει δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς. Αυτή είναι η τρίτη λευκή ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα, όλες με αντιπάλους που βρίσκονται στις τελευταίς θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να αποτελεί σύμπτωση, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε ή δεν πάει καλά στην ομάδα. Ή δεν στελεχώθηκε σωστά ή κάτι δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Στο προχθεσινό παιχνίδι στην Αριδαία, είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όχι βέβαια ανάλογες, με την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είχε και πάλι ένα σουτ στα δοκάρια της εστίας του αντιπάλου της, όμως από ουσία τίποτα, αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι με σαφώς υποδιαίστερο αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα για διάστημα μεγαλύτερο του ενός ημιχρόνου έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Και αυτή είναι, επαναλαμβάνουμε, η τρίτη φορά τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Παρά την συντριπτική υπέρ της κατοχής της μπάλας. Εξι βαθμοί πεταμένοι στα σκουπίδια, την στιγμή που η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός, οι δύο φετινοί αντίπαλοί της στην διεκδίκηση των εισιτηρίων της ανόδου παραμονεύουν και επωφελούνται από κάθε στραβοπάτημά της.

Ήδη μετά την νέα γκέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Αριδαία οι τρεις συνδιεκδικητές των δύο εισιτηρίων του ομίλου που οδηγούν στην άνοδο ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την Καβάλα, όμως να έχει έναν αγώνα λιγότερο και τον Πανσερραϊκό, τον οποίο βέβαια αντιμετωπίζει το προσεχή Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο, αυτή τη στιγμή να ευνοείται σε ισοβαθμία με τη ΒΕΡΟΙΑ, αφού είχε κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι τώρα στην Αριδαία η ΒΕΡΟΙΑ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα, παρότι, επαναλαμβάνουμε δεν της έλειψαν οι ευκαιρίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τη ΒΕΡΟΙΑ ήρθε στο 25', όταν ο Μπλέτσας με έξυπνη μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Αλμωπού τον Λουκίνα απέναντι από τον Μένιο. Ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου όμως διάβασε σωστά την φάση, βγήκε γρήγορα και στο «τσαφ» πρόλαβε τον επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στο 28' ο Καραγιάννης σέντραρε από δεξιά, ο Πασάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια παικτών της ομάδας της Αριδαίας, να καταλήγει στον Μπλέτσα που έκανε απευθείας το σουτ, δίχως όμως να αιφνιδιάσει τον Μένιο που ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο 34' ο Πασάς έκανε από καλή θέση για γκολ το σουτ, ο Μένιος απέκρουσε με την μπάλα να επιστρέφει στον Πασά που επιχείρησε δεύτερο σουτ, όμως και πάλι βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα που Αλμωπού.

Στο 41' ο Αλμωπός μένει με παίκτη λιγότερο. Ο Πασάς κλέβει έξυπνα την μπάλα από τον Ασλαμπάλογλου και καθώς έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου, ο τελευταίος τον ανατρέπει με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα, το φάουλ όμως που καταλόγισε ο διαιτητής (η παράβαση έγινε εκτός περιοχής) πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 44' η τελευταία και μεγαλύτερη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο Καραγιάννης δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή της γηπεδούχου, κάνει το σουτ που βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, καθώς όμως οι γραμμές του Αλμωπού έχουν γίνει πιο συμπαγείς δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους προς την εστία του Μένιου. Παρόλα αυτά δεν της έλειψε η μεγάλη ευκαιρία την οποία όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Στο 86' συγκεκριμένα ο Οικονόμου έβγαλε τον Σιμόνι «φάτσα» με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ να κάνει το πλασέ και τον Μένιο να αποκρούει σωτήρια. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατσικογιάννης (Θανασιάς – Κουφός) από τον οποίο οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι.

Πρώτη η Αριδαία στο 67' σε μαρκάρισμα του Λουσέρο και στην συνέχεια στο 74' η ΒΕΡΟΙΑ σε ανατροπή του Καραγιάννη από τον Μένιο.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Βενέτης, Ρογγότης, Κουρούποης, Μανίσογλου (6' Μεντής/84' Κιουλτζόπουλος), Χαντζάρας (53' Λουσέρο), Ασλαμπάλογλου, Μιγκέλ, Πέπας, Εππας, Μάνιος (84' Γκέσιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (68' Μουχάλης), Πεταυράκης (68' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (68' Οικονόμου), Καραγιάννης (77' Μούργος), Πασάς (84' Σιμόνι), Πόζογλου, Λουκίνας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής