breaking news Νέο

Κώστας Βοργιαζίδης : «Προχωράνε οι διαδικασίες για το παλιό δικαστικό μέγαρο της Βέροιας»

Κώστας Βοργιαζίδης : «Προχωράνε οι διαδικασίες για το παλιό δικαστικό μέγαρο της Βέροιας»

Η είδηση ήρθε δια στόματος δημάρχου, Κώστα Βοργιαζίδη, στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, αναφορικά με το πάγιο αίτημα της πόλης, ώστε να δοθεί το παλιό δικαστικό μέγαρο στο δήμο. «Με διαβεβαίωσε στις εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ότι η παραχώρηση προχωρά», είπε ο δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στον υφυπουργό, χαρακτηρίζοντας ευχάριστη την, δια χειλέων, είδησή του περί αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών.

Αναφορά έκανε και στο υπό ίδρυση δίκτυο πόλεων με ποντιακές κοινότητες από την ΚΕΔΕ, ώστε να ενημερωθεί η διεθνής κοινότητα και να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των ποντίων

Σημαντική η αναφορά του και στην πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού, που από 90 την εβδομάδα μετά το Πάσχα, έχουν πέσει στα 61. «Τα νούμερα δεν είναι υψηλά. Πρέπει να είμαστε  όμως σοβαροί. Σε τρεις βδομάδες θα γίνουν οι πανελλαδικές  εξετάσεις. Να προσπαθήσουμε τα μέγιστα, για να μην πάει χαμένος ο κόπος των μαθητών μας. Πέρσι είχαμε πανελλαδικά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ενώ αντίστοιχα φέτος 13.000 ενεργά κρούσματα», είπε ο δήμαρχος.

Θετική επίσης η είδηση ότι τον επόμενο Οκτώβριο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση δικτύων φυσικού αερίου, με τα πρώτα έργα να γίνονται στις κεντρικές οδούς.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι αναφορές στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παύλο Παυλίδη, λέγοντας ότι προσπαθεί να περάσει ως δική του την πρόταση για ανταλλαγές κτιρίων του δήμου και της Μητρόπολης, τη στιγμή που την είχε κάνει ο Μητροπολίτης. «Δεν θεωρούμε τον κ. Παυλίδη ως αξιόπιστο συνομιλητή. Γίνονται τόσα έργα στο δήμο και αυτά τα ονομάζει δήθεν εκατομμύρια. Μας βοηθάει, γιατί και από αυτούς που θέλει να πάρει το χρίσμα, δεν τον παίρνουν στα σοβαρά», κατέληξε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής