breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Είχαμε δεν είχαμε, τον φέραμε το Γιώργη τον Παπέα στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Να που η εθνοσωτήριος επανάσταση καλά κρατεί, 54 χρόνια μετά την εκδήλωσή της.

Την άλλη φορά ας φέρει ο πρόεδρος το Μάκη το Βορίδη, να ρίξει ένα λογύδριο για την ΕΠΕΝ και το Γιώργο Παπαδόπουλο. Αρκεί φυσικά να  μας υποσχεθεί ότι θα μας φέρει στο δημοτικό συμβούλιο και το τσεκούρι που είχε έφηβος, για να...ξύνει από ψείρες τους αναρχοάπλυτους συμμορίτες.

Είχε βέβαια και τα καλά της η χούντα. Για το Γιωρίκα μόνο όμως και τους δικούς του. Και να η ψήφιση νόμου σε ένα βράδυ, για να χωρίσει από την πρώτη του γυναίκα και να πάρει την κυρά Δέσποινα. Λίγο το έχετε, σε περίοδο χούντας, να ελευθερώνεται από τη σκλαβιά ένας άνδρας;

Αλλά ήταν μοναχοφάγος ο αρχηγός. Μόνο για την πάρτι του, ενώ μιλιούνια άλλων οπαδών του ήταν στο περίμενε, για να γλιτώσουν από τη συμβία τους, που τους τυραννούσε  και δεν τους έδινε το απολυτήριο!

Άσε πάλι με τις βιλάρες του Γιώργη στο Λαγονήσι και στην Πάρνηθα. Βέβαια ο Γιώργος, ο αδελφός Στέλιος, ο Μακαρέζος, ο Λαδάς, ο Ρουφογάλης και οι λοιποί σύντροφοι, δεν άφηναν παραπονεμένους και τους κομμουνιστές. 

Σινιέ τους είχαν στη Γυάρο και τη Μακρόνησσο. Ξενοδοχεία πεντάστερα, φαγητό τύφλα να είχε το μάστερ σεφ, σάουνα, υδρομασάζ και μπόλικες σοβιετικές.

Οι οποίες είχαν συλληφθεί από τη CIA και είχαν σταλεί στα νησιά, να κάνουν παρέα στους κομμουνιστές, για να μην παρουσιάζουν σύνδρομο στέρησης από τον υπαρκτό σοσιαλισμό.

Όχι βέβαια ότι οι αντιφρονούντες στην USSR περνούσαν πιο...χάλια από τους δικούς μας επί χούντας. Απλώς οι διακοπές τους ήταν χειμερινές στη Σιβηρία. Και να τα κυνήγια και να οι βότκες και τα μπόριτς και τα σαμοβάρια με τσάι.

Παλιές καλές εποχές, αδέρφια. Ευτυχώς που έφερνε ο Άδωνις στην εκπομπή του τον κυρ Κώστα τον Πλεύρη και μας ανέλυε το οικονομικό θαύμα του Παπέα. Άσε πάλι τον Πατακό, που είχε πιάσει στασίδι στο Ελλήνων Έγερσις. Πέρασαν οι εποχές όμως, σοβάρεψε ο Άδωνις και ο Βορίδης και μείναμε εμείς στη Βέροια, να ασχολούμαστε με τα οικονομικά θαύματα της εθνοσωτηρίου!

Ρε πείτε στο συμβούλιο για το survivor και το ποιος θα είναι νικητής στο μάστερ σεφ και αφήστε κατά μέρος τον Παπέα. Δεν είναι τίποτε να βρυκολακιάσει και να έρθει στον ύπνο μας. Καιρό είχαμε να ακούσουμε κανά «εγέρθητω».


Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος-Μακαρέζος
Παπαδόπουλος
Βορίδης-Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής