breaking news Νέο

Τώρα που έπεσαν οι τόνοι των «δεκάρικων» για την Ποντιακή Γενοκτονία!

Τώρα που έπεσαν οι τόνοι των «δεκάρικων» για την Ποντιακή Γενοκτονία!

Καταθέσεις στεφάνων, δηλώσεις στις τηλεοράσεις από κυβερνώντες, αντιπολιτευόμενους και λοιπούς «επισήμους». Τώρα όμως που έπεσαν οι τόνοι των «δεκάρικων», που εκτοξεύθηκαν αφειδώς για την Ποντιακή Γενοκτονία, καλό θα ήταν να μάθουμε τι διδάσκονται τα παιδιά μας στη Γ΄Λυκείου για το σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, Κεμάλ.

 «Λογοτεχνία Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου, κάτω από το διήγημα του Γ. Ιωάννου «Στου Κεμάλ το Σπίτι», στο τέλος της σελίδας, όπου σε υποσημείωση εξηγείται ποιος ήταν ο Κεμάλ, γράφεται το εξής: «Κεμάλ Ατατούρκ (Θεσσαλονίκη 1881 – Κωνσταντινούπολη 1938). Διακεκριμένος Τούρκος στρατιωτικός και πολιτικός.

«Ηγήθηκε» του «απελευθερωτικού αγώνα» εναντίον των δυνάμεων της Αντάντ (συμμαχία Γαλλίας, Αγγλίας και Ρωσίας) μετά την ήττα της Τουρκίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Υπήρξε ο θεμελιωτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους και ο πρώτος πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας (1923)».

Μετά ζητάμε ως χώρα να αναγνωριστεί η γενοκτονία του ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τους Νεότουρκους του Κεμάλ. Αυτού του «διακεκριμένου» στρατιωτικού και πολιτικού, που ηγήθηκε του «απελευθερωτικού αγώνα».

Μπροστά στο συγγραφέα αυτών των αθλιοτήτων, η Ρεπούση, η Δραγώνα και ο Βερέμης είναι απλώς....«μπακλαβάδες!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής