breaking news Νέο

Δήλωση του προπονητή Ν.Αναστασόπουλου (Φίλιππος Αλεξάνδρειας) μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό

Δήλωση του προπονητή Ν.Αναστασόπουλου (Φίλιππος Αλεξάνδρειας) μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό

Στην  έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα και στην απώλεια του πέναλτι που κέρδισε στο 77’ η ομάδα του και δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει στάθηκε στις δηλώσεις του μετα τον αγώνα με τον Μακεδονικό, ο προπονητής του Φιλίππου Αλεξάνδρειας Νίκος Αναστασόπουλος.

Από κει και πέρα υποστήριξε ότι η ομαδα του είχε τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα και έχασε από μια κακη στιγμή όταν η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Φιλίππου Αλεξάνδρειας μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό στον οποίο η ομάδα του έχασε 0-1 δήλωσε: “Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δυσκολο παιχνίδι καθώς ο Μακεδονικός διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα όπως βέβαια είναι και η δική μας.

Είχαμε κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια άτυχη στιγμή όταν η μπάλα βρήκε το χέρι ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή μας.

Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε εστω και ένα γκολ παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και να πάρουμε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οταν όμως στο 77’ και ενω βρίσκεσαι πίσω στο σκορ κερδίζεις πέναλτι και δεν καταφέρνεις να το αξιοποιήσεις δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής