breaking news Νέο

Τι το ήθελα να... εμβολιαστώ; Έγινα ο Γιούρι Γκέλερ! -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Τι το ήθελα να... εμβολιαστώ; Έγινα ο Γιούρι Γκέλερ!  -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Η συζήτηση για την τρέχουσα επικαιρότητα. Πρώτο θέμα της... ημερήσιας διάταξης ο εμβολιασμός μου. Εδώ και δέκα μέρες, έχοντας κάνει και τη δεύτερη δόση του Pfizer, θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο, αφού μετά τα εμβόλια της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου, τελείωσα και από αυτό τουκορωνοϊού. «Δεν ξέρεις όμως τι θα πάθεις σε δύο χρόνια», η απάντηση φίλου...αρνητή των πάντων. Τι το ήθελε; Με έβαλε σε αμφιβολίες. Ψάχτηκα πίσω μου,δεν είδα εκατοστό ουράς. Έβαλα τα κουτάλια στο σημείο του εμβολιασμού(δεξιά βγαίνοντας, αριστερά μπαίνοντας), δεν έμειναν στο δέρμα. Κρίμα, ναμη γίνω έστω και κάτι από Γιούρι Γκέλερ.

Η συζήτηση περιστράφηκε κατόπιν στο 5G. Στο τι θα κερδίσει η ανθρωπότητα από το άλμα που γίνεται στην τεχνολογία της διαδικτυακής ταχύτητας. Τι κι αν του είπα του φίλου μου ότι θα δούμε γεωμετρικό πρόοδο στο χώρο της υγείας, της επιστήμης, της παιδείας, των μεταφορών. Τίποτε αυτός. Πού να τον πείσω ότι ο εγκέφαλός του ψήνεται ήδη από το κινητό που έχει ως... προσκέφαλο και από τον ενισχυτή σήματος!

Το κερασάκι στην τούρτα; Στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας συνεργείο του ΕΟΔΥ έκανε rapid test. «Αφού έκανες το εμβόλιο, γιατί δεν πας να κάνεις το τεστ, να δούμε αν θα βγεις....θετικός!», μου είπε. Το δέχτηκα ευχαρίστως, αν και σε μια βδομάδα θα κάνω τεστ αντισωμάτων, για να δω αν θα... κολλάνε πλέον τα κουτάλια του Γκέλερ στο μπράτσο, που εμβολιάστηκα. Απλά του έθεσα έναν όρο. Να έρθει και αυτός, να το κάνουμε μαζί το rapid test. Ακόμη τον ψάχνω! Λέτε ρε τα τεστ να έχουν επικίνδυνα χημικά, που μολύνουν το DNA μας, που λέει και ο Πετράκος, π.χ; Και όμως είναι αλήθεια αυτά που σας περιέγραψα. Τη στιγμή που ο κορωνοϊός θερίζει νέους ανθρώπους και στον τόπο μας. Μα τόσος στρουθοκαμηλισμός ρε αδέρφια; Ε τότε ναι. Η γη είναι επίπεδη. Δεν το συζητώ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής