breaking news Νέο

Δήλωση του προπονητή Γ.Ντάμτσιου (Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων) μετά τον αγώνα με τον Πιερικό

Δήλωση του προπονητή Γ.Ντάμτσιου (Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων) μετά τον αγώνα με τον Πιερικό

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και το 1-0 με το οποίο έχασε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων απο τον Πιερικό ο προπονητης της γηπεδούχου Γιώργος Ντάμτσιος ενω δεν παρέλειψε να καταλογίσει ευθύνες και στην διαιτητική τριπλέτα κυρίως για την ακύρωση του γκολ που πέτυχε στο 88’ και ενω το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 ο Καπετάνος.

Από την άλλη ο Μελικιώτης προπονητής της ομάδας των Τρικάλων στάθηκε στην καλή λειτουργία της ομάδας του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έστω κι αν δεν κατάφερε να παρει αυτό που δικαιούτο.

Αναλυτικά οτι δηλώσεις μετά τον αγώνα του Γιώργου Ντάμτσιου. “Με βάση την εικόνα του αγώνα δικαούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας αν όχι την νικη, την οποία μας στέρησε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή.

Δυστυχώς τα εχθρικά σφυριγματα σε βάρος της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα έγιναν μια μάστιγα με αποτέλεσμα μνημονεύοντας τα στο τέλος κάθε αγώνα να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε γραφικοί.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια και την καλή του εμφάνιση και να εκφράσω την αισιοδοξια μου ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί παρά να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής