breaking news Νέο

ΟΑΕΔ: Αναβαθμίζει τη συνεργασία με επιχειρήσεις για προσλήψεις ανέργων

ΟΑΕΔ: Αναβαθμίζει τη συνεργασία με επιχειρήσεις για προσλήψεις ανέργων

Την αναβάθμιση, ενίσχυση και επανεκκίνηση της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ ανακοίνωσαν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και ο διοικητής του Οργανισμού Σπύρος Πρωτοψάλτης στο πλαίσιο επίσκεψής τους σε επιχείρηση στη Μεταμόρφωση Αττικής που έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε προσλήψεις προσωπικού, μέσα από τη συνεργασία της με τον ΟΑΕΔ.

Η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε το 2014 (ως Μονάδα Μεγάλων Επιχειρήσεων), όμως το τελευταίο διάστημα έχει διευρυνθεί το στελεχιακό δυναμικό της  και αναπτύσσονται καινούργια εργαλεία για την προσέγγιση και εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων της χώρας με προσωπικό άνω των 50 ατόμων.

Στόχος της είναι να παρέχει εξατομικευμένες, ποιοτικές υπηρεσίες εξεύρεσης προσωπικού στις επιχειρήσεις -χωρίς κόστος για αυτές- για την κάλυψη των αναγκών τους, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων στελεχών του και την ευρύτατη «δεξαμενή» βιογραφικών. Η συνεργασία του ΟΑΕΔ με μια σειρά ελληνικών επιχειρήσεων έχει ήδη προχωρήσει τους τελευταίους μήνες με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Οι Μεγάλες και οι Μεσαίες Επιχειρήσεις αποτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική ομάδα-στόχο για τον ΟΑΕΔ ως  βασικοί παράγοντες, ανάπτυξης, δημιουργίας και διατήρησης θέσεων εργασίας. Γι’  αυτό και  ο Οργανισμός, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού του δρομολόγησε την επανεκκίνηση της Μονάδας σε νέες βάσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής