breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Βέροια λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Βέροια λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Λόγω κατεπειγόντων εργασιών ασφαλτόστρωσης προς αποκατάσταση οδοστρώματος επί των οδών Πιερίων, 16ης Οκτωβρίου και Κεντρικής, σήμερα Τετάρτη 29-11-2017 και αύριο Πέμπτη 30-11-2017, αποφασίζονται οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά περίπτωση :

Α. Την 29-11-2017, κατά τις ώρες 08.30΄-17.00΄, η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Πιερίων, από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή της με την οδό Θωμαΐδου, με την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης, καθώς και με τη φυσική παρουσία σημαιοφόρων, που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Β. Την 30-11-2017, κατά τις ώρες 08.30΄-17.00΄, η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού 16ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό προς Γηροκομείο έως τη συμβολή της με την οδό προς Πανόραμα, με την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης, καθώς και με τη φυσική παρουσία σημαιοφόρων, που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Γ. Τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, επί της οδού Κεντρικής, από τη συμβολή της με την οδό Κονίτσης έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου. Η κάθετη διέλευση της οδού Κεντρικής, με την παράλληλη φυσική παρουσία σημαιοφόρων , που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία, θα επιτρέπεται.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής