breaking news Νέο

6 στα 6 για το Φίλιππο Μελίκης που επιβλήθηκε με σκορ 0-2 επί του Αχιλλέα Νεοκάστρου

6 στα 6 για το Φίλιππο Μελίκης που επιβλήθηκε με σκορ 0-2 επί του Αχιλλέα Νεοκάστρου

Ο Φίλιππος Μελίκης κέρδισε και το γειτονικό ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου έκανε “το έξι στα έξι” και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα διευρυνοντας μάλιστα την διαφορά που τον χωρίζει από τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα Εθνικό Κλειδίου στους 7 βαθμούς.

Το 0-2 στο Νεόκαστρο της ομάδας της Μελίκης διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ που πέτυχαν ο Ντόβας στο 60’ και ο Ανδρίτσος στο 72’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Χρυσάνης - Μπακάλης).

Νίκη και για την ομάδα του Πλατέος στο Σταυρό επι της τοπικής Θύελλας με 0-2 που την διατήρησαν στην 2η θεση του βαθμολογικού πινακα με δυο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Φίλιππο.

Τα γκολ της νίκης του Αγρ. Αστέρα πέτυχε ο Καραντουλαμάς στο 43’ και στο 78’.

Διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Αργυρίου - Χαλιατζούκας).

Ισόπαλο δίχως γκολ εληξε το παιχνίδι μεταξυτου Αρη Π. Σκυλιτσίου και του Εθνικού Κλειδίου που διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γαβράς - Ασβεστάρας).

Στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Αλιάκμονα Νησελίου και της ΑΕ Σχοινά την νίκη πήρε η γηπεδούχος ομάδα με ένα γκολ που πετυχε στο 60’ ο Μοσχόβης Στ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Σωτηριάδης - Ρηγόπουλος).

Τέλος πολύτιμη νίκη στο γήπεδό του πήρε ο ΠΑΟ Παλατιτσίων επι του Ολυμπιακού Λουτρού με 2-0 (τα γκολ οι Τσούπρος (27’), Κακαγιάννης Β. (65’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Μουσενίκας - Τράντος).

Στον Β’ όμιλο ο Ολυμπιακός Νάουσας περασε με νίκη από το γήπεδο της Ραχιάς κερδίζοντας τον τοπικό Εθνικό με 0-1 με γκολ του Ταχυδρομίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Δεβετζίδης - Μπογιατζόγλου).

Στην δεύτερη προνομιούχο θέση ισοβαθμούν ο ΑΟ Μαρίνας που κέρδισε 4-1 στην έδρα του την ΑΕ Ποντίων και η Ελπίδα Μονοσπίτων που επίσης κέρδισε εκτός έδρας τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας 1-2 (τα γκολ ο Σερασκέρης στο 18’ για την γηπεδούχο ομάδα και ο Τρούπκος (στο 71’ και στο 82’) για την φιλοξενουμενη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Κερμανίδης - Τόσκας).

Με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα έληξε το Ναουσιώτικο ντέρμπι μεταξύ της Δόξας και του Αριστοτέλη (τα γκολ οι Χατζηιωαννίδης (44’), Γκουλαξίδης (63’), Βασιλειάδης (83’) για την νικήτρια και ο Σαρμπίνος (41’), και ο Γκογκοπουλος (88’) για την ηττημένη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίδης (Χαραλαμπίδης - Χριστοδούλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής