breaking news Νέο

E.K.E. : Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη : Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων

E.K.E. : Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη : Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων

 Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Μεταποιημένων Φρούτων και Λαχανικών PROFEL, της οποίας η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος είναι μέλος, προχώρησε στην έκδοση φυλλαδίου 22 σελίδων σε ψηφιακή μορφή με τίτλο «Προς μια πιο Πράσινη Ευρώπη : Πως τα μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων».

 

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η μεταποίηση του ροδάκινου και πιο συγκεκριμένα η παραγωγή βιομάζας από τα κουκούτσια, βρίσκεται ανάμεσα στις καλές πρακτικές στη μεταποίηση που αναδεικνύει το φυλλάδιο, στη σελίδα 13.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://profel-europe.eu/news/towards-a-greener-europe-how-preserved-fruit-a

nd-vegetables-help-to-sustain-our-food-supply/

 

Κων/νος Αποστόλου

Πρόεδρος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής