breaking news Νέο

Την Ημαθία θα επισκεφτεί ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης

Την Ημαθία θα επισκεφτεί ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης

Την Ημαθία, όπως είχε προαναγγείλει η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» πριν από ένα δίμηνο περίπου, πρόκειται να επισκεφθεί ο πρόεδροςτης «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η έλευση του κ. Λαφαζάνη στα μέρη μας τοποθετείται στο πρώτο 15ημερο του Δεκεμβρίου – σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό που προέβλεπε στο πρώτο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός – όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εδώ παρουσία του αναμένεται να επισκεφθεί το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ, το Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, το ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας και να έχει συνάντηση με τους αγρότες. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν ο κ. Λαφαζάνης να έχει συνάντηση και με το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ενώ με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Ημαθία θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στη Βέροια. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Λαφαζάνη στην Ημαθία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπό επεξεργασία και συντάσσεται, οπότε και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα. Με το Θανάση Αποστολόπουλο, μέλος της ΚΕ της «ΛΑΕ» και Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας – Γραμματέα του Δ.Σ., - ερωτώμενο σχετικά – να επισημαίνει στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» πως... «θέλουμε η περιοδεία του κ. Λαφαζάνη στο νομό μας να δώσει την ευκαιρία στον ίδιο να δει από κοντά σημαντικά ζητήματα που υπάρχουν, σε μια προσπάθεια από πλευράς του να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους, τη στιγμή που στην παρούσα χρονική περίοδο η Λαϊκή Ενότητα δημοσκοπικά παρουσιάζει ανοδικές τάσεις».

 

Η Τ.Ο. Βέροιας της ΛΑΕ

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Ενότητας προχώρησαν στη συγκρότηση της Τοπικής Οργάνωσης Βέροιας, η οποία και έχει την εξής μορφή :

Συντονιστής: Μαργαρίτη Δέσποινα

Γραμματέας: Γαρυπίδης Παύλος

Ταμίας: Σταφυλλίδης Σούλης

Υπεύθυνος τύπου: Γρυπάρης Μανώλης

Νομικό τμήμα: Ευγενίδου Ζωή

Τμήμα Γυναικών: Αρσενά Αλεξία

 

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής