breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προβολή της καινούργιας παραγωγής της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προβολή της καινούργιας παραγωγής της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29  Μαΐου 2021, η πρώτη προβολή της καινούργιας παραγωγής της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, μέσα από τα προφίλ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής της (Facebook, YouTube).

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της γης παρακολούθησε το παρακάθ’ αυτό, όπου οι αγαπητοί: Παναγιώτης Ασλανίδης, Μιχάλης Καλιοντζίδης, Στάθης Νικολαΐδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Παναγιώτης Θεοδωρίδης μας μετέφεραν νοερά στον Πόντο, ερμηνεύοντας αγαπημένους παραδοσιακούς μας σκοπούς.

Στην εικονοληψία και το μοντάζ ήταν ο Χρήστος Σουμπάκης. Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους καλλιτέχνες και όσους συμμετείχαν στην παραγωγή αυτή!

Επισημαίνουμε ότι η  πραγματοποίηση του  τηλεοπτικού γυρίσματος  των παραδοσιακών ποντιακών τραγουδιών έγινε στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της λέσχης  μετά από σχετική άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και  τηρώντας όλα τα ισχύοντα  υγειονομικά μέτρα από την πολιτεία.

Για όσους δεν προλάβατε να το δείτε μπορείτε να το βρείτε είτε στη σελίδα μας στο Facebook, είτε στο κανάλι μας στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: ">https://

 

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                               Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής