breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Η ενασχόληση με την πολιτική κρύβει και...πίκρες»!

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Η ενασχόληση με την πολιτική κρύβει και...πίκρες»!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Political και την Άννα Καραβοκύρη έδωσε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Από τα σημεία που σίγουρα ενδιαφέρουν, η θέση του ότι η ενασχόληση με την πολιτική κρύβει και...πίκρες. «Που όμως στο χέρι σου είναι να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι, έτσι ώστε να βελτιώνεσαι ως προσωπικότητα», τονίζει ο βουλευτής Ημαθίας, που σίγουρα έχει περάσει αρκετές πίκρες στον πολιτικό του βίο, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω, σΣυνεχίζοντας...ακάθεκτος.  Ενδιαφέρουσα και η τοποθέτησή του για τον ελεύθερό του χρόνο. «Δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος.

Εξάλλου, πέρα και πάνω από πολιτικός είμαι και σύζυγος και γονιός και προσπαθώ να αφιερώνω όσο το δυνατόν επαρκή χρόνο στην οικογένειά μου.

Παρόλα αυτά, όποτε ξεκλέβω λίγη ώρα, προτιμώ να κάνω τζόκινγκ, να παίζω τένις και να διαβάζω βιβλία πολιτικής», η αναφορά του Λάζαρου. Έμπειρος και ισορροπημένος ο κ. Τσαβδαρίδης, βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα του πολιτικού του βίου. Μακάρι να έχει τη δυνατότητα να τρέξει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Ημαθία, με πρώτο τον κάθετο άξονα Εγνατίας-Πατρίδας!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής