breaking news Νέο

Σήμερα στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής ΦΑΣ Νάουσα-Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Σήμερα στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής ΦΑΣ Νάουσα-Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Νάουσα να φιλοξενεί στην έδρα της, το ΔΑΚ της πόλης τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Αυτή είναι η δεύτερη στη σειρά αναμέτρηση των δυο ομάδων καθώς την περασμένη Τετάρτη είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες στα πλαίσια του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, που ήταν και η νικήτρια με δύο τερματα που πέτυχε στα τελευταία λεπτά (η Νάουσα είχε προηγηθεί με 0-1).

Βέβαια σε εκείνο το παιχνίδι οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με παίκτες οι οποίοι  έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί οτι Νάουσα και Αλεξάνδρεια έχουν και ένα τρίτο ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του κυπέλλου (επαναληπτικός) που και αυτός θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Τον αγώνα ΦΑΣ Νάουσα - Φιλίππου Αλεξάνδρειας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Πολυχρονίου από την Ενωση Καστοριάς με βοηθούς τον Πρέσπαρη και τον Σιδερίδη από την ίδια Ενωση.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων κάνει το ρεπό του ενω αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αρη Παλαιοχωρίου που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο.

 

 

Το πλήρες σημερινό πρόγραμμα

 

Νάουσα - Φίλιππος Αλεξ.

Ηρακλής Θεσ. - Παλαιοχώρι

Αριδαία - Πιερικός

Καμπανιακός - Λαγκαδάς

Αγρ. Αστέρας - Κιλκισιακός

Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός

Καρίτσα- Καρδία

Ρεπό: Τρίκαλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής