breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Ωραίες εποχές, συντρόφισσες και σύντροφοι. Τότε που κολλούσαμε με ζυμάρι τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ και πλακωνόμασταν με τους δεξιούς.

 

Μητσοτάκη αυτοί, Παπανδρέου εμείς. Και είχαμε και τους Κουκουέδες, που, όταν εμείς φωνάζαμε «ο αγώνας τώρα δικαιώνεται», γιατί όντως ο Ανδρέας δικαίωσε την «Αλλαγή», αυτοί μας προβοκάριζαν με το «ο αγώνας τώρα συνεχίζεται».

 

Ένα κακό είχα πάντως στο Κίνημα. Ήμουν με το Μιχάλη και όχι με το Μόσχο. Και όταν άκουγα για το ΠΑΣΟΚ της αρπαχτής, αψωνόμουν. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν έκανα καμιά αρπαχτή και εγώ.

 

Να πάω ρε τουρ στην επαρχία με την κλαδική του ΠΑΣΟΚ στο τραγούδι, να ανέβω στην εξέδρα ως support group και πριν βγει ο ΜΕΓΑΛΟΣ για την ομιλία, να ρίξω το «ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει, μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική».

 

Και αν προλαβαίνω, να χτυπήσω και το «θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, θα τον τρελάνουμε τον φίλο, σίγουρα ναι».

 

Τότε τον ήλιο φυσικά δεν τον μεθούσαμε με τσίπουρο και άλλα τέτοια οινοπνεύματα. Αλλά με ουίσκι βατ 69 ή μπαλαντάινς. Άντε και κανένα μπέρμπον με κόλα.

 

Με 250 δραχμούλες έπινες ένα και σε κερνούσε το μαγαζί, άλλα δέκα. Αφού φυσικά άνοιγες τις σαμπάνιες σου στα «κορίτσια», που σου κρατούσαν παρέα στον πάγκο. Αν ήσουν κανένας φραγκοφονιάς, σίγουρα δεν θα ήσουν ΠΑΣΟΚ.

 

Διότι εμείς στο ΠΑΣΟΚ ήμασταν large, ρε. Και τον 16ο μισθό και τις αποζημιώσεις από τις αποσύρσεις της καταθέταμε απίκο στα «κορίτσια» από Άγιο Δομίνικο και όπου αλλού από τις εξωτικές χώρες του Ειρηνικού. 

 

Επί ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, δεν είχε πέσει η ΕΣΣΔ και Ρωσίδες και Ουκρανές δεν υπήρχαν. Όπως δεν υπήρχε και φτώχεια στην Ελλάδα.

 

Γιατί με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός ήταν στην εξουσία. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήθελε και ο λαός μπορούσε να φέρει την ΑΛΛΑΓΗ.

 

Μην κοιτάτε που ήρθε εκείνος ο χαμένος ο Γιωργάκης και μας έβαλε στα μνημόνια. Και μετά έκανε συγκυβέρνηση ο Σαμαράς με το Βενιζέλο και φορούσαμε μάσκες, για να μη μας αναγνωρίζουν και μας φτύνουν οι συναγωνιστές.

 

Και τότε ακόμη βλέπαμε μπροστά ρε. Και τις μάσκες το ΠΑΣΟΚ τις έφερε!


ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ
Χρυσοχοϊδης
Γιώργος Παπανδρέου
συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής