breaking news Νέο

Στο κάδρο το παιχνίδι της Βέροιας με την Σπάρτη

Στο κάδρο το παιχνίδι της Βέροιας με την Σπάρτη

Ολοκληρώθηκε προχθές Δευτέρα η Οδύσσεια της Βέροιας που ξεκίνησε από την Κυριακή το πρωί και απο χθες το μυαλό όλων είναι στραμμένο στον επόμενο αντίπαλο την ομάδα της Σπάρτης την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το απόγευμα (3μ.μ.) με το παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ3.

Η εβδομαδιάτικη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ ξεκίνησε απο χθες Τρίτη με τα δεδομένα να παραμένουν τα ίδια.

Τον Καστοριανό προπονητη Απόστολο Χαραλαμπιδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και να έχει στις προπονήσεις όλους τους παίκτες του, ενω η απουσία αγωνιστικής δράσης απο επισημο παιχνίδι για 20 περίπου ημέρες δημιουργεί σίγουρα ένα αγωνιστικό κενό στην ομάδα που ψαχνει τον τρόπο να καλύψει ο προπονητής για να μην επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση των παικτών του στον αγώνα με την Σπάρτη.

Οσον αφορά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικού που δεν διεξήχθει για την τύχη του όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα με βάση το φύλλο αγώνα και τα στοιχεία που θα προσκομίσει η πλευρά της Βέροιας προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται αυτη για την μη έγκαιρη άφιξη της αποστολής στο γήπεδο.

Με βάση τον ΚΑΠ, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ η Βέροια δεν κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής