breaking news Νέο

Με 34 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 34 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 09/06/2021 και από ώρα 10:00 έως 11:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με 34 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Προέλεγχος και υποβολή στο Δ.Σ. του Ταμειακού Απολογισμού έτους 2020 του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη Τοπικής παρέμβασης στην Πλατεία Ωρολογίου Βεροίας.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης ευαισθητοποίησης με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για οικονομική ενίσχυση του αθλητικού σωματείου «ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΒΕΡΟΙΑΣ».

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για λειτουργικά έξοδα (προμήθεια υλικών καθαριότητας) του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου, έντυπων υπηρεσιών και εκτυπώσεων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια ειδών καθαριότητας του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου, εντύπων υπηρεσιών και εκτυπώσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για εγκατάσταση πινακίδας σήμανσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια ασύρματου συναγερμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

11ο

Αποδοχή ή μη δωρεάς φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ.

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Επισκευή και διαρρύθμιση του Παραρτήματος ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχων για τη «Συντήρηση κι επισκευή μεταφορικών μέσων και προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων με συμφωνία – πλαίσιο για δύο έτη».

ΘΕΜΑ

14ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου της μελέτης «Μελέτη για την άρση επικινδυνότητας πρανών στην περιοχή Λευκόπετρας».

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

16ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές Μονάδες του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

17ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Οικισμού Μέσης Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

18ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αξιολόγησης και οριστική μελέτη της γέφυρας οδού Ολγάνου».

ΘΕΜΑ

19ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση όρων διαγωνισμού εκπόνησης της μελέτης: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ 2ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ».

ΘΕΜΑ

20ο

Κατάρτιση ή μη όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 148 αγροτεμαχίου αγροκτήματος Λαζοχωρίου.

ΘΕΜΑ

21ο

Αποδοχή ή μη της Ένωσης «ΓΑΙΑ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ  Δ.ΜΑΜΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ» για τον διαγωνισμό που αφορά την ανάθεση της μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-Μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας και πράξη εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες ΠΕ1Β του οικισμού Βεργίνας και ΠΕ2Β του οικισμού Παλατιτσίων» σε εφαρμογή της παρ. 7 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016.

ΘΕΜΑ

22ο

Έγκριση ή μη παράτασης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βέροιας & Γ.Γ.Αθλητισμού για την υλοποίηση της προμήθειας «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου αντισφαίρισης Ράχης» Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

23ο

Έγκριση ή μη του 2ου Α.Π.Ε. και της χρήσης των επί έλασσον δαπανών του έργου  «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕΛΙΟΥ».

ΘΕΜΑ

24ο

Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος (2019)».

ΘΕΜΑ

25ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε Βέροιας (2018)».

ΘΕΜΑ

26ο

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Στ.Βαλαβανίδη.

ΘΕΜΑ

27ο

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Ι.Πουλιόπουλου.

ΘΕΜΑ

28ο

Επί αιτήματος Δ.Ι.  για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του.

ΘΕΜΑ

29ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.

ΘΕΜΑ

30ο

Άσκηση ή μη κλήσης για επαναφορά της από 15/3/2018 (αρ.κατάθ. 26/2018) Έφεσης του Δήμου Βέροιας (Απόφ.701/2021).

ΘΕΜΑ

31ο

Άσκηση ή μη κλήσης για επαναφορά της από 26/8/2019 (αρ.κατάθ. 76/ΕΦ/2019) Έφεσης του Δήμου Βέροιας (Απόφ.906/2021).

ΘΕΜΑ

32ο

Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ. 158/2020 απόφασης Ειρηνοδικείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

33ο

Ανάκληση ή μη της αριθμ. 102/2021 απόφασης Ο.Ε. "Αποδοχή δωρεάς συνεταιριστικών μερίδων από την Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Περιορισμένης Ευθύνης ΒΕΡΜΙΟΝ»".

ΘΕΜΑ

34ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής