breaking news Νέο

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας : Απάντηση στον κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας : Απάντηση στον κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδης πρέπει να βρίσκεται σε άλλη σφαίρα πραγματικότητας, αφού η χθεσινή δημοσίευση-επίθεσή του προς τη Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φρόσω Καρασαρλίδου και προς το ΣΥΡΙΖΑ ανάγλυφα αποτυπώνει ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα.

Τη στιγμή που η Κυβέρνησή του ισοπεδώνει τα πάντα στην χώρα μας (πανδημία, οικονομία, εργασιακά, Παιδεία, Υγεία, Εγκληματικότητα κ.ο.κ.) τολμά να εγκαλεί την Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία επισήμανε το αυτονόητο και το οποίο έγινε αντιληπτό από τον ελληνικό Λαό, καθώς ο Κ. Μητσοτάκη προανήγγειλε ουσιαστικά το κλείσιμο νοσοκομειακών μονάδων, όταν σε ακτίνα 20-30 χλμ. υπάρχουν και λειτουργούν περισσότερα του ενός νοσοκομεία. Μάλλον, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε κλείσει τα ηχεία του Η/Υ και δεν άκουσε τη σαφέστατη δήλωση του Αρχηγού του (μπορεί να την ακούσει εδώ ">https://).  

Εξάλλου, η στάση του κόμματος του κ. Τσαβδαρίδη ήδη από το 2011-2012 είναι υπέρ της υποβάθμισης του ΕΣΥ μέσω της νεοφιλελεύθερης πολιτικής για ΣΔΙΤ και στη Δημόσια Υγεία και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνά ότι επί υπουργίας του φίλου του Άδωνι Γεωργιάδη καταργήθηκε η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με την απόλυση 2500 ιατρών το 2014.

Η διαστρέβλωση, όχι απλώς των λόγων, αλλά της ίδιας της πραγματικότητας προέρχεται από το στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου και του Κ. Μητσοτάκη με την ολόθυμη στήριξη των «Πέτσινων» ΜΜΕ και συνακόλουθα των βουλευτών του Κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αφού πλέον οι Βουλευτές της εκτελούν διαρκώς τις εντολές Μητσοτάκη, χωρίς να είναι σε θέση να εκφράσουν προσωπικό κοινοβουλευτικό λόγο κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Μεταπολίτευσης.

Καλό θα ήταν ο κ. Τσαβδαρίδης να θυμηθεί ποια είναι τα καθήκοντα ενός εκλεγμένου βουλευτή και να επανέλθει σε αυτά, εάν βέβαια του το επιτρέψει η κλειστή Κυβερνητική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, και να σταματήσει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Όσο για την προκλητικά ατεκμηρίωτη αναφορά του, αφού υπάρχουν έρευνες και δηλώσεις επιστημόνων ότι οι διαδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους δεν συμβάλλουν ιδιαιτέρως στη διάδοση και μετάδοση του Covid-19 (βλ. σχετικά στο Journal of Public Health της Οξφόρδης την έρευνα με τίτλο «Διαδηλώσεις του Black Lives Matter και κρούσματα COVID-19»,την έρευνα του Ινστιτούτο Οικονομικών της Εργασίας (IZA) της Βόννης, με τίτλο «Black Lives Matter, κοινωνική αποστασιοποίηση και COVID-19», την έρευνα επιστημόνων του Harvard και άλλων πανεπιστημίων δημοσιευμένη στο COVID States Project έρευνα με δείγμα 37.000 ανθρώπων από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, με αρνητική συσχέτιση ανάμεσα στη συμμετοχή στις διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνομική βία και τα κρούσματα κορωνοϊού), αντί να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις θα θέλαμε να τον παραπέμψουμε στον ευφάνταστο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή που δεν έπραξε το παραμικρό για την αποσυμφόρηση των ΜΜΜ που συνέβαλλαν αποδεδειγμένα στη διάδοση του Covid-19.

Ο κ. Τσαβδαρίδης που βρήκε φωνή να ψελλίσει ασύστολα ψεύδη και να παραποιήσει την πραγματικότητα σχετικά με τη σαφέστατη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη για τα Νοσοκομεία, ξέχασε να δηλώσει το παραμικρό για τον άθλιο, οπισθοδρομικό και υποκινούμενο από ισχυρά λόμπι Νόμο (βλ. δήλωση της Μαριέττας Γιαννάκου) για το Οικογενειακό Δίκαιο (συνεπιμέλεια). Μάλλον, παρακινούμενος από το πάθος του να συμπλέει με όλα τα ακροδεξιά στοιχεία που έχει στους κόλπους της η Κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία υποστήριξαν με πάθος το Νόμο, λησμόνησε και αυτήν ακόμη τη σεβαστή επαγγελματική του ιδιότητα.

Τα ψέματα κ. Τσβδαρίδη έχουν κοντά ποδάρια.

Σας το υπενθυμίζουμε γιατί τα αναγάγατε σε επιστήμη!

 

                                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                    ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής