breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 13 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 13 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ιερατική Ημερίδα με θέμα «Η προσφορά του Ιερού Κλήρου στους Αγώνες του Έθνους» στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, ενώ στις 7:00 μ.μ., στο πλαίσιο της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού, θα ομιλήσει με θέμα «Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».   

Την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».     

Την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. 

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας.  

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα κηρύξει την λήξη των εκδηλώσεων της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».   

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Η συμβολή των Φιλελλήνων στην Ελληνική Επανάσταση του 1821», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».   

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».   

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μεθεόρτιο Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».     

Την Κυριακή 13 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει υπαίθρια στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου θα διαβάσει ειδική ευχή τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής