breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Φινάλε δίχως εκκρεμότητες

Γ' Εθνική : Φινάλε δίχως εκκρεμότητες

Φινάλε δίχως εκκρεμότητες στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο συμμετείχαν οι τρεις ομάδες της Ημαθίας. Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, από τις οποίες μόνο ο πρώτος (Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων), παρά τη βαριά ήττα που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Έτσι την νέα περίοδο η Ημαθία θα εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μόνο από την ομάδα των Τρικάλων. Μια Γ' Εθνική βέβαια που θα αποτελείται από 80 περίπου ομάδες που θα χωριστούν σε 5 ομίλους.

Στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής (το πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό ολοκληρώθηκε μόνο με τους αγώνες του πρώτου γύρου), ο απολογισμός των τριών ομάδων της Ημαθίας ήταν μια νίκη, με την Νίκη Αγκαθιάς, επί του Αετού Βαρβάρας με 3-2 και δύο ήττες. Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας από τον Μακεδονικό με 5-0 και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην έδρα του με 1-2 από την Νέα Καλλικράτεια.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των αγώνων που είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Εδεσσαϊκός χρειάζονταν έναν βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία και αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, που έτσι κι αλλιώς ολοκλήρωσε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Αναγέννηση Πλαγιάς χρειάζονταν τους βαθμούς της νίκης και τους πήρε κερδίζοντας 2-1, την δεύτερη, πλην όμως αδιάφορη βαθμολογικά Θύελλα Σαρακηνών και παρέμεινε στην Γ' Εθνική, όπως βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζονταν και ο Α.Σ. Γιαννιτσών με αντίπαλο τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα Θερμαϊκό Θέρμης και τον νίκησε 4-0!! Και έτσι τελείωσαν, όλα, όμορφα και ωραία.

Στα τοπικά πρωταθλήματα υποβιβάζονται, η Νίκη Αγκαθιάς, η Ν. Καλλικράτεια, ο Αετός Βαρβάρας, ο Εθνικός Γιαννιτσών, ο ΠΑΟ Κουφαλίων και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και θα δώσει αγώνες μπαράζ με τους υπόλοιπους τέσσερις του βορείου ομίλου για να προβιβαστούν οι δύο (συνολικά τέσσερις με τους δύο που θα προβιβαστούν και από τον όμιλο του Νότου).

 

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3-2: Νίκη δίχως αντίκρυσμα πήρε η Αγκαθιά, με αντίπαλο τον Αετό Βαρβάρας. Οι Αγκαθιώτες που εκτός από την δική τους νίκη χρειάζονταν και συνδυαμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην κατηγορία, δεν τα κατάφεραν τελικά, αφού όλοι οι αντίπαλοί τους στην μάχη της παραμονής κέρδισαν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστούν στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο Αετός προηγήθηκε στο 28' με τον Πετάλλι και στο '59 ο Κουμαντσιώτης έκανε το 0-2.

Στο 71' και στο 73' η Αγκαθιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με δύο τέρματα του Μωϋσίδη. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-3, όμως το σουτ του Κεχαγιά βρήκε το δοκάρι. Στο 81' η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Ζυγκερίδη να το εκτελεί και να γράφει το τελικό 3-2.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 5-0: Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ο Μακεδονικός Νεάπολης νίκησε στο γήπεδό του 5-0 τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Το παιχνίδι όπως φανερώνει και το σκορ ήταν ένας διαρκής μονόλογος της γηπεδούχου ομάδας για λογαριασμό της οποίας σκόραραν οι: Τσουκάνης (16'), Πεϊκος (20' αυτογκόλ), Δοϊρανλής (33'), Ιγνατίδης (37'), Προσκυνόπουλος (69').

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 1-2: Με ήττα αποχαιρέτισε τη Γ' Εθνική και επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς στην τελευταία αγωνιστική έχασε στην έδρα του από την Νέα Ηράκλεια με 1-2.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ είχε δύο δοκάρια με τον Αργυρόπουλο (30' και 75').

Η Νέα Καλλικράτεια προηγήθηκε στο σκορ στο 65' με τον Παπάζογλου, ενώ στο 84' ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Πετραϊ.

Στο 88' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, όμως λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Παπάζογλου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έδωσε τη νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής