breaking news Νέο

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας : "Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος – στην Αλεξάνδρεια το νερό το «χαρίζουμε»"

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας :

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ιδιαίτερα στις μέρες μας στέλνει το μήνυμα πως είναι η ώρα της φύσης. Με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής να πολλαπλασιάζονται το καθήκον για δράση ώστε να πετύχουμε μια πράσινη επανάσταση είναι επιτακτικό.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θυσιάζει τον φυσικό πλούτο και ξηλώνει την περιβαλλοντική νομοθεσία αντιμετωπίζοντας την προστασία της φύσης ως δήθεν τροχοπέδη ανάπτυξης.

Η Ημαθία είναι από τις περιοχές στις οποίες προωθείτε μια βίαιη και άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ τάσσεται υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αντιτίθεται όμως κατηγορηματικά στην άναρχη ανάπτυξη ανεμογεννητριών.

Τέλος με θλίψη βλέπουμε πως και η δημοτική αρχή δεν έχει εναρμονιστεί  ούτε στις αυτονόητες υποχρεώσεις  όπως τους νόμους και τις οδηγίες για τη «διαλογή στην πηγή», τη χωριστή συλλογή βιοαποικοδομήσιμων αποβλήτων, την πολιτική κινήτρων στην ανακύκλωση, την ενίσχυση κυκλικής οικονομίας, κλπ.

Αντίθετα με έκπληξη ενημερωθήκαμε για περίπτωση διαρροής από φρεάτιο ύδρευσης που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου με Μαρίνου Αντύπα στην Αλεξάνδρεια.

Το εξωφρενικό είναι πως η εν λόγω διαρροή (που οφείλεται σε βλάβη;) όπως επιβεβαιώνουν κάτοικοι και διαπιστώνεται και από την φωτογραφία λήψης υφίσταται εδώ και 7 (!!!) έτη τουλάχιστον.

Το βίντεο αποτελεί αδιάψευστη μαρτυρία πως ο Δήμος μας έχει νερό εν αφθονία και το «χαρίζει» απλόχερα.

Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι πριν βγάλουν τις καθιερωμένες ανακοινώσεις να επιδιορθώσουν αν μη τι άλλο την βλάβη.

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής