breaking news Νέο

Επίσκεψη κλιμακίου της Κ.Ο Ημαθίας του ΚΚΕ

Επίσκεψη κλιμακίου της Κ.Ο Ημαθίας του ΚΚΕ

Με  αφορμή  την πρόσφατη  παγκόσμια  ημέρα περιβάλλοντος  και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, κλιμάκιο  της Κ.Ο  Ημαθίας  του ΚΚΕ με επικεφαλής  το μέλος του Τ.Γ  Ημαθίας  και  περιφερειακό  σύμβουλο  Κεντρικής  Μακεδονίας Τσεχελίδη  Γιάννη, επισκέφθηκε την  Πυροσβεστική  Υπηρεσία   και το Δασαρχείο Βέροιας. Στη  συζήτηση  τέθηκαν  οι  διαχρονικές   πολιτικές  ευθύνες  όλων των αστικών κυβερνήσεων που οδήγησαν σε υποβάθμιση  και καταστροφή του  περιβάλλοντος το  οποίο  αντιμετωπίζουν  σαν  ένα ακόμα πεδίο  κερδοφορίας για τα μονοπώλια  με τραγικές  συνέπειες  στη  ζωή  και  στην περιουσία των λαϊκών   στρωμάτων.

Οι  εκπρόσωποι του  ΚΚΕ  αναφέρθηκαν   στη  στάση του ΚΚΕ με τις παρεμβάσεις  μέσα και έξω από τη Βουλή, όπου αναδεικνύει  τα  προβλήματα  που  αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με την υποστελέχωση  των υπηρεσιών, τα  εξαντλητικά  ωράρια, την  έλλειψη ή την παλαιότητα μέσων και την απουσία  ουσιαστικής πρόληψης .

Ενδεικτικό   της  φετινής  κατάστασης  είναι το γεγονός ότι στον τομέα της πρόληψης δόθηκαν για όλα τα Δασαρχεία της Ελλάδας μόλις 1.700.000 Ε από τα περίπου  17.000.000 που ζητήθηκαν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής