breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ρε «γαλάζιοι» συναγωνιστές, ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες, ΔΑΠίτες και ΔΑΠίτισσες, πρόεδροι τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών, νεοδημοκράτες και

νεοδημοκράτισσες, αυτός ο Χαρδαλιάς είναι χειρότερος και από τον Παπαθεμελή.

 

Και άντε ο Στέλιος λόγω ιδεολογίας είχε απαγορεύσει ως υπουργός τη μουσική στα μαγαζιά, μετά τις δύο.

 

Δεν πιστεύω να είναι και ο Χαρδαλιάς κανένας του κατηχητικού, που ξημεροβραδιάζεται στο «Σωτήρα», διαβάζοντας φανατικά το «Προς την Νίκη»; Αλανιάρη τον κόβω και νυχτοπερπατημένο.

 

Τι το θέλει και μας έχει κόψει τη μουσική; Ρε ούτε από το κινητό δεν μπορούμε να παίξουμε κανέναν Αργυρό, κανέναν Κιάμο. Από κοντά η αστυνομία, να μας το ρίξει το τριακοσάρι.

 

Αν είναι τότε,  να πάμε Α ΠΟΥ ΘΟΥ, το βράδυ του Σαββάτου και αφού έχουμε πάρει όλα τα χάπια για ζάχαρο, πίεση και χοληστερίνη, να συμμετάσχουμε στο ρέιβ πάρτυ.

 

Διότι κύριε Χαρδαλιά μας, πώς αλλιώς θα χαλβαδιάσουμε, μεσόκοποι άνδρες γαρ, τα πιπίνια, να χορεύουν στην τάβλα των μπαρ, αφού μας κόψατε τη μουσική και τα ορθάδικα;

 

Διότι και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή, κυρ Νίκο μας. Εσείς τη βρίσκετε με στολή εκστρατείας, τζόκεϊ και αρβύλες, εμείς θέλουμε και λίγο οφθαλμόλουτρο.

 

Και άντε τα μπαρ. Τα μπουζούκια πότε θα τα ανοίξεις κυρ Χαρδαλιά μας; Τα εμβόλια μας τα κάναμε στο φουλ, αφήστε μας να πάμε πρώτο τραπέζι πίστα, να απολαύσουμε τις τραγουδίστριες, να ακούσουμε την κορμάρα τους και να δούμε τη φωνή τους, να ρίξουμε κανά λουλουδικό, να γίνει τζίρος στο μαγαζί;

 

Πώς ρε θα τη βγάλουν τα γκαρσόνια, οι λουλουδούδες, οι καταστηματάρχες;

 

Κυρίως όμως τι να κάνουν οι τραγουδιστές; Με αυτά και με τα άλλα, ο Νότης το έριξε στις μυτιές, ο Θέμης δεν χάνει μπαρμπουτιέρα για μπαρμπουτιέρα, ο «στην υγειά μας ρε παιδιά» μας τελείωσε.

 

Τελειώνει και το survivor, το master chef, η ΦΑΡΜΑ. Το καλοκαίρι τι θα κάνουμε τα βράδια, ωρέ Νίκο μας;

 

Και καλά εσύ, πήρες γυναίκα τριάντα χρόνια μικρότερή σου. Εμείς που να πούμε τον πόνο μας; Πού μόλις πλησιάσουμε τη συμβία, μας διώχνει με...φλιτ;

 

Άπονος είσαι, κυρ Νίκο μας. Κάνε κάτι λοιπόν, αλλιώς μας βλέπω στα Μπαλκόνια, να φωνάζουμε ο ένας γέρος τον άλλον. Ως πότε παλληκάρια θα ζώμεν στα στενάααα!


Χαρδαλιάς
μπουζούκια
σερβιτόρος
Αδαμαντίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής