breaking news Νέο

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, τελέστηκε Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού. 

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, και ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. 

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας κ. Νικόλαος Χανουμίδης και ο Λαμπαδάριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Αντωνίου Βεροίας κ. Βασίλειος Γουδώνης μετά χορού Ιεροψαλτών.  

Η Ιερά Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής