breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Θαυματουργού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.  

Στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού τελέστηκε Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. 

Η ολοκλήρωση των λατρευτικών εκδηλώσεων της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Λουκά σηματοδοτεί και τη λήξη της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος που διοργάνωσε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη μας. 

Η Ιερά Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής