breaking news Νέο

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 15η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 4 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 10623/10-06-2021 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο “Παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας”.

2. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 10655/10-06-2021 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο “Επισκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης που βρίσκονται σε αύλειους χώρους σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας”.

3. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (Αφορά υπόθεση της ανώνυμης εταιρείας Ε.Β.Ζ. ΑΕ) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης του Δήμου Αλεξάνδρειας με ιδιωτική εταιρεία για την εκτέλεση παροχής υπηρεσιών πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής