breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 15 έως και 21 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 15 έως και 21 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών με θέμα «Η προσφορά των γυναικών στην Επανάσταση» στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

Την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».    

 

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνοδικής Επιτροπής επί της Θείας Λατρείας και του Ποιμαντικού Έργου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

 

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ημερίδα πνευματικών με θέμα: «Το μυστήριο της Εξομολόγησης στον καιρό της πανδημίας» στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Θεόφιλος Παπαφίλου, ένας διδάσκαλος του γένους, Επίσκοπος Καμπανίας», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, στο πλαίσιο των ΚΖ΄ Παυλείων.

 

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πανοράματος Βεροίας.

 

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην αδελφότητα ΠΕΛΕΚΑΝ στο Κομνήνιο Βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής