breaking news Νέο

Ανακοίνωση της Β’ Ο.Μ Βέροιας ΣΥΡΙΖΑ για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων

Ανακοίνωση της Β’ Ο.Μ Βέροιας ΣΥΡΙΖΑ για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη ιδιαιτερότητες, εξαιτίας του πολύμηνου εγκλεισμού, της διαταραχής της εκπαιδευτικής διαδικασίας, της τηλεκπαίδευσης και των ατελείωτων ωρών μπροστά σε έναν υπολογιστή, οι μαθητές ξεκίνησαν σήμερα την προσπάθειά τους στο διαγωνισμό των πανελληνίων εξετάσεων.

 

Για τους υποψηφίους των δημοσίων λυκείων της πόλης μας και τις οικογένειές τους, οι πανελλήνιες ήταν και είναι ένας θεσμός κοινωνικής κινητικότητας, που επιτρέπει την πρόσβαση στην γνώση και σε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

 

Η θεσμοθέτηση από την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, δυστυχώς, θα βάλλει εμπόδια σε αυτές τις ελπίδες, ενώ παράλληλα θα στρέψει πολλούς νέους σε αμφιβόλου ποιότητας και δαπανηρές εκπαιδευτικές λύσεις.

Πάνω από 25.000 νέοι, υποψήφιοι φοιτητές, θα μείνουν εκτός Δημόσιου Πανεπιστημίου.

 

Σε όλους αυτούς τους νέους και νέες των λυκείων της Βέροιας, ευχόμαστε να έχουν καλή απόδοση και να δουν στους πίνακες εισαγωγής, ό,τι επιθυμεί η καρδιά τους. Εξάλλου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το μέλλον είναι όλο δικό τους κι εμείς οφείλουμε να το υποστηρίξουμε και να διεκδικήσουμε για όλους αυτούς αύξηση της χρηματοδότησης για τα Πανεπιστήμια και Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

 

                                                          Γραφείο τύπου Β’ Οργάνωσης Μελών Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής