breaking news Νέο

Από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας...

Από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας...

Εισηγητής της δημοτικής αρχής στο ζήτημα της εκκαθάρισης της ΚΕΠΑΠ, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου εισηγήθηκε να παραλάβει ο δήμος τα χρέη προς ΕΦΚΑ, ΑΑΔΕ και σε πιστωτές που έχουν δικαστικές αποφάσεις και να παραπεμφθούν οι εκκαθαρίσεις προς τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», είπε ο κ. Βασιλείου. ..

 

Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν εισηγείται τις εκκαθαρίσεις στο σώμα ο δήμαρχος, ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκος Κουτσογιάννης. «Είναι αδιανόητο να ακούγεται ότι δεν φταίνε αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη, αλλά εκείνοι που ήθελαν μια ολοκληρωμένη, διάφανη εκκαθάριση. Πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, δεν έχει έρθει ο ισολογισμός ενός έτους, αυτού του 2019. Να έρθει ο ισολογισμός και μετά να έρθουν τα χρέη των εκκαθαρίσεων, στο σύνολο και όχι μόνο τα βεβαιωμένα, ώστε να ακολουθήσει η λύση του νομικού προσώπου», είπε για την εκκαθάριση της ΚΕΠΑΠ (ΚΕΔΗΠΟΝ) ο κ. Κουτσογιάννης...

 

Στο ότι δεν είναι αρμόδιο να ασκήσει ανακριτικό έργο το δημοτικό συμβούλιο, η αναφορά της Ίλιας Ιωσηφίδου στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου.

«Να στείλουμε στον εισαγγελέα την έκθεση των εκκαθαριστών και αυτός να κάνει τον έλεγχο νομιμότητας. Αν με το καλό είναι απαλλακτικό, να πληρώσουμε», τόνισε η κα. Ιωσηφίδου...

 

Με την πρόταση που συνέταξε ο Γιώργος Βασιλείου και συνδιαμόρφωσε ο Λάκης Λακηνάνος και έχει 3 σκέλη για την εκκαθάριση της ΚΕΠΑΠ, συντάχθηκε ο Γιάννης Παρθενόπουλος. Η πρόταση αποδέχεται τις βεβαιωμένες οφειλές του Δήμου, διατηρεί ένα εύλογο διάστημα σε όσους χρωστάει με παραστατικά η ΚΕΠΑΠ για να τα διεκδικήσουν, ενώ αποστείλει στον εισαγγελέα την έκθεση για περαιτέρω διερεύνηση. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Παρθενόπουλος συντάσσεται με το Νικόλα Καρανικόλα, στηρίζοντάς τον σε κρίσιμα ζητήματα και καταψηφίζοντας τις προτάσεις του ΚΟΙΝΟΎ ΤΟΠΟΥ.

 

Για μια ψήφο δεν πέρασε (;) η αντίστοιχη πρόταση Βασιλείου για την ΤΑΒ (χιονοδρομικό 3-5 Πηγαδιών). Κάποιοι επέλεξαν τις ... «αγκάλες του Μορφέως», αφού η συνεδρίαση είχε φτάσει άγρια μεσάνυχτα. Η πρόταση θα ξαναέρθει στο σώμα. Αυτή τη φορά σε λογική ώρα, πιστεύουμε, αφού κανείς δεν μπορεί να ακούει οκτώ ώρες, μια «δίκη» ουσιαστικά και όχι μια πολιτική διαδικασία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής