breaking news Νέο

Θεόδωρος (Τέο) Παυλίδης : «Η ομάδα θα έχει συνέχεια, έχει όραμα, προσπαθεί να στηθεί και να έχει μέλλον στη Ελλάδα και σιγά-σιγά ν’ αποκτήσουμε ένα ευρωπαϊκό πρόσωπο»

Θεόδωρος (Τέο) Παυλίδης : «Η ομάδα θα έχει συνέχεια, έχει όραμα, προσπαθεί να στηθεί και να έχει μέλλον στη Ελλάδα και σιγά-σιγά ν’ αποκτήσουμε ένα ευρωπαϊκό πρόσωπο»

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 και στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» (με τους Αλέκο Χατζηκώστα και Παύλο Τουτουντζίδη) έδωσε ο Θεόδωρος (Τέο) Παυλίδης (αστέρι του χάντμπολ με το ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας), προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ «Βέροια 2017».

Απαντώντας για τη σημαντική πορεία της ομάδας «Βέροια 2017» στο κύπελλο και το πρωτάθλημα του γυναικείου χάντμπολ, τόνισε : «Πρώτα απ’ όλα είναι το όραμα ενός ανθρώπου, του Γιάννη Χασιώτη. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος μ’ αυτό το όραμα, θεωρώ ότι δεν θα ανέβαινε τόσα επίπεδα αυτή η ομάδα. Η ομάδα με σταθερά βήματα, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, παρόλα της τα προβλήματα, κατάφερε να συμμετάσχει στον τελικό κυπέλλου. Για μένα τελείως άδοξα δεν κερδίσαμε το κύπελλο, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και να έχουμε πάρει ήδη έναν τίτλο. Αλλά δεν μείναμε εκεί. Συνεχίσαμε παρόλα τα προβλήματά μας μέσα στη χρονιά και αυτή τη στιγμή θα συμμετέχουμε στον τελικό πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η ομάδα μέρα τη μέρα βρίσκει το ρυθμό της, γιατί μέσα στην εποχή της πανδημίας, δυόμιση μήνες βρισκόμασταν εκτός γηπέδου, 3 μήνες μετά τον Ιανουάριο χωρίς φιλικά παιχνίδια, κάποια στιγμή θα βρούμε τον καλό μας ρυθμό και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε κάναμε και με το κύπελλο. Η ομάδα θα έχει συνέχεια, έχει όραμα, η ομάδα προσπαθεί να στηθεί  και να έχει μέλλον στη Ελλάδα και σιγά-σιγά ν’ αποκτήσουμε ένα ευρωπαϊκό πρόσωπο».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στήριξη προς την ομάδα και από άλλους σε τοπικό επίπεδο, υπογράμμισε : «Υπάρχουν και άλλοι εκτός από τον προαναφερόμενο. Δεν το κρύβω ότι και ο δήμος είναι κοντά μας και οι άνθρωποι του δήμου είναι κοντά μας, μας έχουν βοηθήσει και μας βοηθάνε κατ’ επανάληψη. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει ν΄ αγκαλιάσουμε μία προσπάθεια συνολικά σαν πόλη, για να μπορέσει να κερδίσει και αυτή η πόλη απ’ αυτή την προσπάθεια πολλά περισσότερα πράγματα».

Σε ερώτηση για το πώς πάνε τα πράγματα στο Ελληνικό χάντμπολ (αντρικό και γυναικείο), σημείωσε : «Αυτή τη στιγμή γίνονται πρωταθλήματα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν μία-δύο ομάδες σε κάθε κατηγορία, που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο καζάνι. Δεν το κρύβω ότι χωρίς επένδυση οικονομική, ομάδες δεν μπορούν να στηθούν, ομάδες δεν μπορούν να παίξουν όχι χάντμπολ αλλά κανένα άθλημα. Οι δυνατότητες των ομάδων είναι περιορισμένες. Μέσα στην κρίση ήλθε και η πανδημία και νομίζω ότι θα πρέπει να ψάξουμε το πρόσωπό μας και το δρόμο μας στην πορεία μέσα στα επόμενα χρόνια. Είναι ελπιδοφόρα πάντως τα μηνύματα. Νέα παιδιά, νέα κορίτσια που ασχολούνται και θεωρώ ότι και τα τελευταία αποτελέσματα της Εθνικής Γυναικών ήταν πάρα πολύ καλά».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής