breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Στην Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε ο δικός μου, ο Απόστολος, ο Τζιτζικώστας. Όχι, δεν θα συμμετάσχει στο survivor ο Τζίτζι, αν και θα έβγαινε παμψηφεί πρώτος και θα έχανε και κανένα κιλό.

 

Για τη Θεσσαλονίκη, που γίνεται Hollywood, μίλησε ο Απόστολος, με την έλευση Αντόνιο Μπαντέρας. 

 

Τώρα, μπροστά στην ημίθεα Ιωάννα ο σιτεμένος Αντόνιο δεν πιάνει μία.

 

Φαντάσου να μας έριχνε ξανά και κανένα χορό της κοιλιάς η Μαλέσκου. Θα χαζεύαμε άπαντες οι άνδρες. Οι μάτσο ρε, όπως είπε για το Μπάιντεν ο Πούτιν.

 

Διότι εμείς έχουμε μεγαλώσει με Τζον Γουέιν, καουμπόικα, καλούς λευκούς και κακούς ινδιάνους.

 

Χρόνια με τα χλωμά πρόσωπα, αδέρφια. Μαζί στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στον αναρχοκομουνιστοληστοσυμμοριτοπόλεμο, στην Κορέα, στο Βιετνάμ, στην Καμπότζη, στο Λάος. Ε, μας πούλησαν στην Κύπρο, στα Ίμια, στα Σεπτεμβριανά του 1955, μας πουλάνε για μια πυροβολαρχία S-400, αλλά εμείς εκεί.

 

Και άντε το πολιτικό πήδημα το αντέχεις. Την εθνική κατάντια όμως, όταν έρχονταν ο 6ος στόλος στον Πειραιά και τα κάναν όλα γης μαδιάμ στην Τρούμπα;

 

Ευτυχώς πέρασαν οι κακές εποχές και το δολάριο αντικαταστάθηκε από το μάρκο της Μέρκελ. Μη σας παραμυθιάζουν με τα ευρώπουλα. 

 

Σε μάρκα πληρώνεται η Μαλέσκου και καλά κάνει. Να έχει να ξοδεύει η κοπελάρα μας. Να βγει και από καμιά θάλασσα σε λίγο με μαγιό, αυτά τα μυστήρια τα καινούργια, να ψάχνουμε όλοι οφθαλμίατρο μεσημεριάτικα.

 

Μάρκο και μάλιστα κατοχικό ρίχνει στην αγορά η κυρά Ανγκέλα. Και τρέχει ο Μητσοτάκης στη συνέλευση του ΝΑΤΟ και τον βάζουν τελευταίο τραπέζι, δίπλα στην τουαλέτα, στην οικογενειακή φωτογραφία.

 

Τόσο μας υπολογίζει η φράου. Και εκείνος ο παλαλός ο Τζόνσον, που πιο τουρκόφιλος πεθαίνεις. 

 

Και εμείς όμως μες τη χαρά, εεεεε; Όπως ο Κωνσταντίνου στην ταινία «καλώς ήρθε το δολάριο». Come on boys. We have nice drinks and beautiful girls. 

 

Όσον αφορά το δεύτερο, σίγουρα σκίζουμε. Αφού καρακουκλάρες σαν τη Μαλέσκου δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο. Μιλάμε για φυσική ξανθιά, έτσι; Όχι βαμμένη. Τώρα για τα ποτά, θα σας διαψεύσουμε. Μάλλον για κατασκευή μολότοφ ξεκινούν από τη Βουλγαρία και καταλήγουν ως τσίβας στη νέα...Τρούμπα, που λέγεται Ελλάς!


Baderas
Μαλέσκου
Τζον Γουέιν
Ινδιάνος
ναύτες
καλως ήρθε το δολάριο - Κωνσταντίνου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής