breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ποιος Πολάκης και οι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές, αδέρφια;

 

Εδώ μιλάμε ότι στο Καλλιμάρμαρο η Ελλάδα αναστενάζει. Cruise 2022 του οίκου Dior είναι αυτό. Βέβαια, όχι για την πλέμπα, αλλά για τους αναντάμ, παπαντάμ αριστοκράτες, όπως η Μαρέβα.

 

Βέβαια η Μαρέβα κατάγεται από παλιούς Πολωνούς αριστοκράτες, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που θα έλεγε και ο μακαρίτης ο πεθερός της.

 

Μπορεί να ρίχνει και καμιά γκαζιά με το εντούρο, αλλά η Μαρέβα μας είναι και του σαλονιού και του λιμανιού. 

 

Για την περίσταση επέλεξε μια μάξι φλοράλ δημιουργία από το γαλλικό οίκο, στους τόνους του μπεζ, του κόκκινου και του μαύρου. Πρόσθεσε μια δόση λάμψης με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κι ένα chunky βραχιόλι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια κι ένα μικρό clutch bag από ταρταρούγα.

 

Αυτά είναι μεγαλεία. Άντε εσύ  να ψάχνεις στην παραλία το μαύρο, να πάρεις καμιά μαϊμού τσάντα Dior για το έτερον ήμισυ, να την καλοπιάσεις που σε είδε να περιδρομιάζεις δύο γυρόπιτα με από όλα, τίγκα στο κρεμμύδι και ένα λουκουμά. Έτσι για το τσιγάρο, αδερφάκι μου.

 

Και να ήταν μόνο η Μαρέβα; Κοτζάμ πρόεδρος της δημοκρατίας, ντε. Κάθριν Σακελλαροπούλου, Αριστερή, αριστερή, αλλά ο Dior είναι στο dress code της.

 

Και να η Κατρίν Ντενέβ, που πλέον την έχει ξεχάσει ο χρόνος, και να ο πρίγκιψ Πιέρ Κασιράγκι του Μονακό και να η Μαριάνα Βαρδινογιάννη, που από το πολύ τσίτωμα της έχει έρθει ο αφαλός στα αυτιά και να η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ευγενία Νιάρχου, η Τατιάνα Μπλάτνικ, του δικού μας πρίγκιπος Νικολάου το αμόρε.

 

Α όλα κι όλα, μόνη της δεν πήγε η Μαρέβα. Είχε στο πλευρό της και τη μέλλουσα νύφη της, τη Μαρία Σάκαρη. Πού έτσι και κάνει καμιά λαβή στο λεπτοκαμωμένο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, θα τον φάει η μαρμάγκα.

 

Αλλά είπαμε, έρωτας είναι αυτός. 

 

Βέβαια έλειπε ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, να ρίξουν και οι συμμετέχουσες  μια γυροβολιά το «Γρίβαμ σε θέλειο ο βασιλιάς κι όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς».

 

Πού θα πάει ρε. Κοντά είναι να γίνει Βασιλιάς ο Παύλος. Όχι ο Χαϊκάλης, αυτός είναι για τη στενή. Ο πρωτότοκος πρίγκιψ, ρε. 

 

Άτιμη χώρα αυτή η Ελλάδα, αδέρφια. Μισογύνηδες και οι βασιλείς. Όχι όπως στην Αγγλία, που αγόρι είσαι, κορίτσι είσαι, άπαξ και είσαι πρωτότοκη, γίνεσαι βασίλισσα και κάθεσαι στο θρόνο για μια κατοσταριά χρόνια.

 

Να καταργηθεί άμεσα η αναχρονιστική παράδοση και να επανέλθει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Μόνο αυτός θα μας σώσει, συντρόφισσες και σύντροφοι.

 

Άντε και καλό τριήμερο σε Κατερινόσκαλα, Κορινό και..Μύκονο!


Βαρδινογιάννη
βασιλιάς Κωνσταντίνος - Άννα Μαρία
Χαϊκάλης
Παύλος Γλύξμπουργκ
ΠΑΣΟΚ
θάλασσα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής