breaking news Νέο

Καιρός να τολμήσουμε συγκροτημένα!

Καιρός να τολμήσουμε συγκροτημένα!

Τις ερχόμενες βδομάδες θα έρθει στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η έγκριση του εγχειρήματος της αγροδιατροφικής σύμπραξης, με βασικό πυλώνα στήριξής της την τοπική γαστρονομία, μέσω μιας άλλης εταιρικής σύμπραξης, που ηγείται η περιφέρεια, της «Μακεδονικής Κουζίνας». Είναι σημαντικό θέμα, οι περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικά η δική μας, να διεκδικήσει την επιστροφή στην ποιότητα της παραδοσιακής της κουζίνας, που θα συνδυαστεί με την τοπική μας, εξαίρετη, ανώτερης ονομασίας και προέλευσης, οινοπαραγωγή. Η εποχή του «πρόχειρου» έχει πλέον ξεπεραστεί. Οι ποιοτικοί επισκέπτες, που θα προσελκύσουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, πρέπει να μπορούν να γευτούν τις αρχέγονες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, αλλά και νεωτερικές, γκουρμέ, μίξεις με βάση τη γεωργική μας παραγωγή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο Imathia Quality στο «Ζάππειο», ανάρπαστες έγιναν οι δημιουργίες των μεγάλων μας σεφ, με μοσχάρι και...ροδάκινο! Καιρός να τολμήσουμε συγκροτημένα!

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής