breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν θα κάνει ανασχηματισμό πριν τις αρχές του 2022 ο Κυριάκος. Κρίμα, τόσοι πρώην ΠΑΣΟΚοι και ΠΟΤΑΜΙσιοι περιμένουν στη σειρά για ένα υφυπουργιλίκι, έστω. Δηλαδή ο Μιχάλης στο πηγάδι κατούρησε και το τσίμπησε το Δημόσιας Τάξης;

 

Πάντως το παλιό σύνθημα «κάντε με μια μέρα πρωθυπουργό», που είχαμε επί Ανδρέα, κατάντησε σε ένα υφυπουργείο, άντε μια θέση γενικού γραμματέως σε υπουργείο.

 

Πού είσαι Ανδρέα, για να δεις τα παιδιά της «αλλαγής». Τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση και ο λαός στην εξουσία. Τότε που ήμασταν όλοι οι σύντροφοι πρωθυπουργοί.

 

Είπε ο Κυριάκος ότι ο Τσίπρας δεν είναι ο Ανδρέας. Ούτε και συ ρε Κούλη είσαι ο Κώστας Καραμανλής. Όχι ο μπάμιας ο υπουργός σου, του Αχιλλέως βεβαίως, βεβαίως, αλλά ο Κώστας απ΄ τη Ραφήνα, ο playstation ντε.

 

Πού να φτάσεις ρε τον Καραμανλή; Ξεχνάς τι παικταράδες είχε στην κυβέρνηση;

Αντώναρο, Τσιτουρίδη, και τον Άρη, τον «έχω και σπίτι με θέα στο Λυκαβητό, πάμε μια βόλτα»;

 

Μόνο ο κυρ Γιώργης ο Καρατζαφύρερ τον κατάλαβε, αλλά τον έφαγε η μαρμάγκα, αφού ο χορός των πέπλων πάντα κερδίζει.

 

Με αυτά και με τα άλλα, να δω τον Άρη υπουργό του Αλέκση και τι στον κόσμο.

Και τον Αντώναρο, υφυπουργό του επί του τύπου.

 

Διότι Ζώης, Τσιτουρίδης, Αντώναρος και τα άλλα παιδιά, είναι γέννημα θρέμμα της δεξιάς, Όπως καλή ώρα ο Δημητράκης ο Παπαγγελόπουλος.

 

Γιατί τον έκανε ο Τσίπρας υπουργό Δικαιοσύνης; Για να καθαρίσει σαν αυγό τους νεοδημοκράτες. Μόνο που έκοψε η μαγιονέζα και τώρα ετοιμάζεται ο Κούλης να του στείλει στην ψειρού τα άπαντα του Ρασπούτιν.

 

Αυτά είναι τα γλέντια, αδέρφια. Θα μου πείτε, εσείς προτιμάτε πρώτη ξαπλώστρα πίστα, με τα σέα και τα μέα σας, το Σου Κου.

 

Καλά είναι, δεν λέω, αλλά στην Ψαρού, εκεί που πηγαίναμε επί ΠΑΣΟΚ τζαμπέ, γιατί είχαμε κολλητό το γραμματέα της «κλαδικής» Μυκόνου, τώρα χρεώνουν 150 ευρώ το κομμάτι.

 

Και εμείς 150 ευρώ έχουμε να δούμε μαζεμένα, από τότε που έγινε το δημοψήφισμα και ψηφίσαμε ναι, αλλά βγήκε όχι, αλλά μετά το έβγαλε ναι ο Αλέκσης.

 

Βρέστε και εμάς τα φράγκα και όχι μόνο Ψαρού, αλλά και Καλντέρα χτυπάμε για μπανάκι. Συνοδεία βότκας, χαβιαριού και σαμπάνιας. Πού, όπως είπε η Λιάννα η Κανέλη, έπιναν και έτρωγαν στα σπα της....Σιβηρίας οι Σοβιετικοί εργαζόμενοι.

 

Αυτός ήταν σοσιαλισμός, ρεεεεε.


Παπανδρέου
Καραμανλής
Αντώναρος
Σπηλιωτόπουλος
Παπαγγελόπουλος
Μύκονος
Κανέλη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής