breaking news Νέο

Περί...ανανέωσης η «κόντρα»

Περί...ανανέωσης η «κόντρα»

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Παύλου Παυλίδη αναφέρθηκε ο Κώστας Βοργιαζίδης, επισημαίνοντας ότι ο επικεφαλής των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ήταν υποψήφιος με το Γιάννη Χασιώτη το 1998. «Ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει, όταν μιλά για ανανέωση προσώπων και πολιτικών; Να μας απαντήσει ποια είναι τα σκάνδαλα που μας ακολουθούν, όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ», συνέχισε ο δήμαρχος. Προφανώς...και «ακουγόμαστε» και «διαβαζόμαστε»!

 

Συνέχεια στην «κόντρα» από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μπατσαρά, που ζήτησε από τον κ. Παυλίδη να παραιτηθεί ο ίδιος και η παράταξή του από το δημοτικό συμβούλιο, λόγω της πολύχρονης συμμετοχής του στα δημοτικά κοινά!

 

«Μίλησα με στοιχεία. Δεν αλλάζω τίποτε για τα σκάνδαλα που αναφέρθηκα. Είναι μη χρηστή και αναξιόπιστη η διοίκηση του κ. Βοργιαζίδη. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη γέφυρα Κούσιου, αν και είναι ελλιπής. Αυτό που ενοχλεί τον κ. Βοργιαζίδη και την κα. Μπατσαρά είναι ότι πρέπει να υπάρξει «νέο αίμα» στον τόπο. Δεν πρόκειται να κάνω το χατήρι της κας. Μπατσαρά και να παραιτηθώ. Εγώ κάνω αντιπολίτευση, εσείς κάνετε διοίκηση. Δεν απαιτήσαμε συνεργασίες, ούτε θέσεις», η απάντηση του Παύλου Παυλίδη στα...διασταυρούμενα πυρά.

Σίγουρα η σημερινή του συνέντευξη στις ΑΝΑ...κρίσεις, θα δώσει και σε «εικόνα», πλην του ήχου, την άποψη του επικεφαλής των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ, που πάντως είναι «πυκνός» στην κατάθεση των απόψεών του στο δημοτικό συμβούλιο, παρά το πεντάλεπτο που μόλις...διαθέτει!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής