breaking news Νέο

Συγκινησιακά φορτισμένη συνεδρίαση

Συγκινησιακά φορτισμένη συνεδρίαση

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Καγκελίδης, στη συνεδρίαση του σώματος την Τετάρτη, όταν, παίρνοντας το λόγο προ ημερησίας διάταξης απευθυνόμενος προς το γιατρό – χειρουργό (και πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. για 4,5 χρόνια) Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, θέλησε να τον ευχαριστήσει (και) δημόσια για τη βοήθεια που του προσέφερε σε μια δύσκολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο (ευσυγκίνητος και σ' άλλες περιπτώσεις) Αντώνης Καγκελίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 13ης Νοεμβρίου ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία, κάτι που τον υποχρέωσε, με διακριτικό τρόπο, να αποχωρήσει και να προσέλθει σε παρακείμενο γραφείο του Δημιαρχιακού Μεγάρου.

Το ίδιο διακριτικά, βέβαια, αποχώρησε και ο γιατρός κ. Χατζηαθανασίου, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, ο κ. Καγκελίδης ανέφερε πως η βοήθεια του κ. Χατζηαθανασίου υπήρξε πολύτιμη και η διάγνωση, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, στην οποία προέβη, ήταν εγκυρότατη. Ο ίδιος, ιδιαίτερα φορτισμένος από τα όσα περιέγραφε, ευχαρίστησε τόσο τον κ. Χατζηαθανασίου, όσο και την προϊσταμένη του νοσηλευτικού τμήματος στο νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, Μαρία Παπαϊωάννου, που χάρη στην επέμβασή τους το περιστατικό αυτό αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, στην αίθουσα φορτίστηκε για κάποια λεπτά, με τους δύο άντρες να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Ένα περιστατικό που έρχεται να αποδείξει περίτρανα πως πέρα από τις όποιες αντιθέσεις ή αντιπαραθέσεις, ο άνθρωπος μπαίνει πάνω απ' όλα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής