breaking news Νέο

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών από το ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών από το ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, οι προπονητές των δύο ομάδων και ποδοσφαιριστές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

Οι δηλώσεις των προπονητών

Νίκος Αναστασόπουλος (Φίλιππος Αλεξάνδρειας): «Έγινε ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος που παίζουν σε κάθε ματς εντός ή εκτός έδρας με στόχο τη νίκη, χωρίς σκοπιμότητες. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, δυνατό, με πολλές μονομαχίες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο, το οποίο τα παιδιά το έφεραν σε πέρας 100% με υπομονή από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν βγήκε κανείς έξω από αυτό το πλάνο, γι’ αυτό να δώσω πολλά συγχαρητήρια. Νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, μοιραστήκαμε από έναν βαθμό. Μας αφήνει όμως μία πικρία, γιατί είχαμε ευκαιρία με τον Μπενίσκο να ανοίξουμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο σε κάθε ομάδα να αντιδράσει. Δεν μένω όμως σε αυτό, έχει πολύ συνέχεια ακόμα το πρωτάθλημα και είναι ένας καλός βαθμός που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια».        

 

Δημήτρης Χριστοφορίδης(Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με μία ομάδα που έχει παίκτες έμπειρους, παίκτες ποιοτικούς και η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν μοιρασμένο στις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι δύναμης, κέντρου και διεκδικήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, φτάσαμε περισσότερες φορές στο επιθετικό μας τρίτο, δεν είχαμε όμως την ενέργεια και την ποιότητα να φτάσουμε στην τελική προσπάθεια που θα μας δώσει τους βαθμούς. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να γύρει προς τη μια ή προς την άλλη πλευρά και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρεια να πετύχει το στόχο της, καλή επιτυχία και στο συνάδελφο. Εμείς συνεχίζουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν συνεχόμενες αγωνιστικές Κυριακή-Τετάρτη και δεν είναι εύκολο κάθε φορά να είναι σε μέρα με δυνάμεις και με τρεξίματα, γιατί υπάρχει η διαχείριση της κούρασης. Τα παιδιά  έχουν πάρει πάρα πολλά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής».        

 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Δημήτρης Δημητρίου(Φίλιππος Αλεξάνδρειας): «Πιστεύω ότι το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία και αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει πιστεύω ότι εμείς ήμασταν πιο απειλητικοί. Ήταν όμως ένα κλασικό ματς γ’ εθνικής που παίχθηκε στη δύναμη σε ένα κακό γήπεδο. Τώρα κοιτάζουμε πιο πέρα να βρούμε τους βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πιστεύω ότι η ομάδα αδικείτε πολύ από την αγωνιστική της θέση, γιατί αν δούμε τα παιχνίδια ένα προς ένα, ενώ ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε, ευελπιστώ ότι θα βρούμε τους βαθμούς και θα επανακάμψουμε. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα, έγινε ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, καλή συνέχεια».    

 

Βασίλης Γιαννόπουλος(Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά, μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής