breaking news Νέο

Δίχως προβλήματα η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο την Σπάρτη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3

Δίχως προβλήματα η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο την Σπάρτη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3

Ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα σήμερα η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα της στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Σπάρτη.

Η Βέροια που προέρχεται από ένα αγωνιστικό κενό 20 περίπου ημερών θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μείνει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πινακα.

Από την άλλη βέβαια γνωρίζει ότι το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Σπάρτης μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι αφού η αυριανή αντίπαλος της έχει τον ίδιο με αυτήν στόχο την παραμονή της στην Football League.

Οσον αφορά την μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά της Σπάρτης στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει αγωνιστεί δυο φορές μακριά από το γήπεδό της για το πρωτάθλημα και υπέστη μια ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκη με 2-1, ενω στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Πόντου πήρε λευκή ισοπαλία (0-0).

Το ευχάριστο για τον προπονητή της Βέροιας Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι οτι σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε πριν 20 περίπου ημέρες με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκη, που ήταν και το τελευταίο επισημο παιχνίδι της ομάδας του. Και αυτή η μεγάλη αποχή από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ασφαλώς αποτελεί ερωτηματικό για τη Βέροια αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί.

Από αγωνιστικό όμως κενό προέρχεται και η αυριανή αντίπαλος της Βέροιας Σπάρτη. Οχι φυσικά τόσο μεγάλο καθώς την περασμένη αγωνιστική με βάση το πρόγραμμα αντιμετώπιζε τον Αχαρναϊκό που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και φυσικά δεν αγωνίστηκε.

 

ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3

Η αναμέτρηση ΒΕΡΟΙΑΣ - Σπάρτης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 3μ.μ. και θα αναμεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Την Κυριακή θα διεξαχθούν έξι παιχνίδι (Παναχαϊκή - Δόξα, ΑΕ Καραϊσκάκη - Καρδίτσα, Απόλλων Λαρ. - Αιγινιακός, Εργοτέλης - ΟΦΗ και Καλλιθέα - Παναιγειάλειος), ενω την Δευτέρα επίσης στις 3μ.μ. θα παίξουν ο ΑΟ Τρικάλων με την Καλαμαριά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής