breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Γιατί χώρισαν Τράγκας-Νικολόπουλος»; Η είδηση του αιώνα στο διαδίκτυο. Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον κυρ Γιώργη, να ρωτήσω πότε υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον κυρ Νίκο και δεν το μάθαμε, να τους στείλουμε και κανά τόνο ρύζι από τη Χαλάστρα, για δώρο.

 

«Όχι» ,μου λέει, «είχαμε πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης, αλλά το έσπασε ο Νίκος, γιατί είχαμε γίνει καμιά 20αριά τα μέλη και δεν χωρούσαμε πια στα γραφεία μας».

 

Δεν λέμε, όσο να ‘ναι, μας έχει λείψει ο μπαρμπά Γιώργος. Με τις εκπομπάρες του στο real fm, τις φράου Μέρκελ και τα άλλα τρελά που μας έλεγε και είχαμε και επάρσεις, εθνικές βεβαίως, βεβαίως.

 

Δεν λέμε  για σωματικές, τζάμπα οι  βιταμίνες που παίρναμε από την εκπομπή του στο "Ε". 

 

Τέλος πια οι αναντάμ παπαντάμ πολιτικοί από τα κανάλια.  Τέλος ο Βασίλης Λεβέντης με το φραπέ και τις πίτσες του.

 

Τώρα, για να βγεις στην τι βι και τα αμέτρητα περιθωριακά κανάλια, πρέπει να ρίξεις και διαφημίσεις, αλλιώς από πού θα βρεις τα μουρμούρια για τον τηλεοπτικό χρόνο;

 

Κοτζάμ Κυριάκος Βελόπουλος, με 300 εργαζομένους στη μαντζουνοβιομηχανία του και αν δεν ρίξει το σποτάκι για το ντελοπόν και το προκτικόν, δεν βγαίνει ούτε για πλάκα να μας πει πώς θα πάρουμε τελικά το μπαγιόκο από την τράπεζα της Ανατολής.

 

Και έχεις και το Σώρρα, που τον πας, που από τότε που βγήκε από τη στενή, εξαφανίστηκε. Πού είναι οι καλές εποχές, που ερχόταν στη Βέροια και γέμιζαν οι αίθουσες, με τους οπαδούς του να αλαλάζουν «Ευοί, ευάν, χαίρε Βάκχε, Ίακχε».

 

Και γέμιζαν με σπονδή τα πατώματα και άντε να τα βγάλουν μετά οι μαγαζάτορες, αφού δεν έπιναν «Μαλαματίνα», αλλά «Μαυροδάφνη» και τους έπιανε εύκολα.

 

Πάντως η μόνη λύση στο πολιτικό σκηνικό δεν είναι ούτε ο Τράγκας, ούτε ο δάγκας και ο μάγκας. Νίκος Κωνσταντινίδης, κυρίες και κύριοι. Η ώρα του λαού, από το παιδί του λαού.

 

Τσιμπιδάκι στο μαλλί, με κορακί κόλεστον και με τα καλύτερα βιβλία, που ούτε η Γλύκατζη-Αρβελέρ δεν έχει διαβάσει.

 

Ο Αρ(α)κάς στηρίζει μόνο Νίκο. Τρεις φορές την ημέρα. Μετά το φαγητό, γιατί πέφτει λίγο βαρύς στο στομάχι. Αλλά μόνο για τους προδότες, που ξεπούλησαν τη χώρα μας.

 

Διότι μόνο από μικρό και από...Νίκο μαθαίνεις την αλήθεια, αδέρφιαααα!


Νικολόπουλος
Λεβέντης
Βελόπουλος
Σώρρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής