breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Προπληρωμένη κάρτα από την Κυριάκο στα πιτσιρίκια, για να εμβολιαστούν. 

 

Δεν λέμε, καλό είναι να πάρουν μια 150αρα οι 20αρηδες, να τα φάνε σε ταξίδια, αλλά και εμείς οι λιγάκι ηλικιωμένοι στο πηγάδια κατουρήσαμε, Κυριάκο μου;

 

Γιατί να μη μας δώσεις και εμάς μια χιλιάρα prepaid card, να πάμε σε κανένα Βέρτη, κανά Καρά, καμιά Πάολα;

 

Καλοκαιράκι είναι, να περιλαμβάνει η κάρτα φιάλες σίβας, λουλουδικό, σαμπάνιες, να νομίσουν στα θερινά τα μπουζούκια ότι είμαστε σεϊχηδες. 

 

Διότι θα μαζευτούμε πέντε, έξι νοματαίοι άνω των ήντα, θα πιάσουμε πρώτο τραπέζι πίστα και θα σπρώξουμε όλες μας τις κάρτες στα πόδια της Πάολας.

 

Να ξαναζήσουμε ρε Κούλη τις εποχές του Ανδρέα; Τότε, που δεν αφήναμε σκυλάδικο για σκυλάδικο, Βεροίας, Λευκαδίων και Γιαννιτσών.

 

Τότε, επί Βαγγέλα Γιαννόπουλου, το κέντρο διασκέδασης «Βιετνάμ» είχε μετονομαστεί σε πολιτιστικό κέντρο «Βιετνάμ», «Στορκ», «Βεροιώτισσα» κου λου που.

 

Διότι ήξερε καλά ο μακαρίτης ο Βαγγέλας ότι ο λαός τραγούδια θέλει, τσιφτετέλια από λάγνες χορεύτριες, ουισκάρες και ξηρούς καρπούς.

 

Ναι ρε, έτσι μεγαλώσαμε επί ΠΑΣΟΚ. Ούτε «στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο, ούτε όλα αυτά τα τηλεοπτικά σκυλάδικα, που έτσι και πεις αμάν μανάρα μου, για καμιά τραγουδιάρα, σου έρχεται η παντόφλα της γυναίκας σου, από την κουζίνα στο σαλόνι.

 

Τουλάχιστον τότε, η παντόλα έπεφτε έξι τα ξημερώματα, όταν έφτανες στο σπίτι και επί μια ώρα προσπαθούσες να βρεις την κλειδαρότρυπα.

 

«Πάλι στα μπουζούκια μου ήσουν με την παλιοπαρέα σου, ανεπρόκοπε, άχρηστε;», η επωδός της συμβίας.

 

Βέβαια την άλλη μέρα της έφερνες ένα μάτσο πεντοχίλιαρα από τις εικονικές αποσύρσεις και άλλαζε το στόρυ το έτερον σου ήμισυ. Διότι με τoν παρά μου, γνωστόν τι κάνεις.

 

Πού τώρα να βγούμε έξω; Ρεφενέ πενηντάλεπτα συγκεντρώνουμε με τα φιλαράκια, να πιούμε καμιά μπύρα.

 

Δεν μπορώ να πω, από θεάματα μπόλικα έχουμε στην τι βι. Με τη Μαλέσκου την κορμάρα, την Καινούργιου και τα άλλα αστέρια που μας βάζουν στην ώρα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης για εμάς τους μεσήλικες.

 

Αλλά ρε Κυριάκο, αλλιώς θα ήταν μια prepaid και για μας. Να ξεσκάσουμε λίγο, αδερφέ. Φτάνει πια η κλεισούρα και οι φορτωμένες πιστωτικές, που έχουν γίνει σαν έγκυα ελεφαντίνα, ρεεεεε.


μπουζούκια
Πάολα
Βιετνάμ
Γιαννόπουλος
Παπαδόπουλος
Μαλέσκου
Καινούργιου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής